Dans mee in de Soester Duinen
Dans mee in de Soester Duinen ZoalsJan

Donderdag 26 april Dance 4ALS The Orange Edition

29 maart 2018 om 18:28 lokaal Deel je nieuws

SOEST – Het succes van de Dance4ALS van het afgelopen jaar inspireerden de organisatoren om dit jaar wederom een dansfestijn te organiseren. Op Koningsnacht (26 april) wordt het Dance4ALS 2018 the Orange Edition gehouden in restaurant De Soester Duinen.

Het Team Adventure Boys en team JBV & the Next Gen die meedoen met de estafette Holland4ALS (op 21 en 22 mei) organiseren het feest op Koningsnacht waarbij  de voetjes van de dansvloer gaan.

De dansavond in Restaurant De Soester Duinen kent een aantal arrangementen. Voor € 20,00 krijgt de gast een swingende avond met een special gast een welkomstdrankje en een hapje.

Voor € 45,00 wordt de dansliefhebber verrast met een compleet verzorgde avond inclusief een BBQ, bubbels en een dessertbuffet.

De zaal is open vanaf 20:00 uur.

Bij deelname aan de BBQ wordt men vanaf 17:30 verwacht.

Via https://dance4als.nl/ zijn de kaarten te bestellen. Aangezien de swingende avond in de nacht voor Koningsdag plaatsvindt is de dresscode oranje.

Dance 4ALS is een van de vele evenementen die georganiseerd worden om geld in te zamelen voor Holland4ALS. Hoogtepunt is de 24-uursestafette in het weekend van 10/11 mei. De deelnemers leggen dan 330 kilometer af tussen de start in Groningen en de finish in Soest. Het parcours tussen deze twee plaatsen wordt in estafette-vorm overbrugd in zwemmen, fietsen, hardlopen en kanoën.

Zoalsjan Holland4ALS is een initiatief van Stichting Zoalsjan. De opbrengst komt dan ook ten goede aan deze stichting. Stichting Zoalsjan werft fondsen om ALS-patiënten te helpen met hulpmiddelen die zij nodig hebben om zolang mogelijk comfortabel in huiselijke kring te verblijven. Meer info: www.zoalsjan.nl 

 

advertentie
advertentie