Renate Reijnders
Renate Reijnders Jobtraining

Humorcollege met Renate Reijnders

27 maart 2018 om 14:32 lokaal Deel je nieuws

Ieder mens heeft humor, niet alleen de grappenmakers. Als je de humor van een situatie kunt inzien, helpt dat om deze te relativeren. Humor maakt het leven licht en leuk. Maar het gaat dieper: het verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en bovendien ontzettend gezond. 

Het Humorcollege van Renate Reijnders is cabaret, show en college en leert je alles over humor. Doel van de avond is niet alleen om je te laten lachen, maar ook om jouw eigen humorstijl te ontdekken. En dat terwijl de avond niet interactief is. Je mag gewoon lachen vanuit je luie stoel.


Renate Reijnders neemt humor al jaren serieus. Haar Humorcollege is een hit in het bedrijfsleven, meer dan een half miljoen professionals volgden deze workshop. Om meer nieuwsgierigen te kunnen bereiken, staat haar Humorcollege nu in de theaters. Een avond vol lach- en leerstuipen! Het is goed mogelijk dat je na het volgen van dit college grappiger wordt en dat mensen in jouw omgeving daar op reageren. Ze kunnen gaan glimlachen, gaan huilen van het lachen of je raar aankijken. Of ze kunnen juist niet van je afblijven, want humor maakt aantrekkelijk.

Doe het Humorcollege cadeau aan een vriend of vriendin waar je goed mee kunt lachen of aan een familielid die wel wat humor in zijn leven kan gebruiken. 

Renate Reijnders – Humorcollege | Toegang € 16,00 (CJP/65+ € 14,50)

Donderdag 12 april 20:15 uur
Kaarten zijn online te koop via www.ideacultuur.nl en bij de theaterkassa in Idea.


Tel. 035-6095825 (di/wo/do 13.00-17.30, vr 13.00-20.00 uur,  en za 10.00-16.00 uur). Willaertstraat 49, 3766 CP Soest.

advertentie
advertentie