Sudi Broertjes
Sudi Broertjes Gabrielle Velo

Nieuw in Soest: JoyStreet Sports

26 maart 2018 om 16:56 Sport/sport Deel je nieuws

Op 3 april opent JoyStreet Sports aan de Soesterbergsestraat 61-5 haar deuren voor jou. 

Joystreet; Stronger Together! Wil je samen met Sudi of Gabrielle een Personal Training? Of wil je samen met vrienden een doelgerichte small group training volgen? Misschien wil jehelemaal los gaan in een groepsles? Alles is mogelijk, want samen sporten voelt altijd beter. Wij helpen je om fit te worden, fit te blijven of misschien wel nog fitter te worden dan je ooit was. Dit doen wij op een professionele, uitdagende en persoonlijke manier! Wij zorgen ervoor dat jij met plezier jouw sportieve doel bereikt. 

Wat bieden wij:

-Personal Training (1 tot max 4 deelnemers)

-Small Group Training (4 tot max 8 deelnemers)

-Groepslessen

Wie zijn JoyStreet Sports?

Mogen wij ons even aan jou voorstellen: Sudi Broertjes en Gabrielle Velo. 2 vriendinnen met 1 passie; sport, en eenzelfde droom; een eigen sportstudio beginnen. Na jaren als sportinstructeur en als leidinggevende in de sport te hebben gewerkt, werd het tijd om onze droom waar te maken. En daar ontstond JoyStreet!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt, en wil je weten welke bijzondere trainingen wij jou te bieden hebben? Check onze website: www.joystreet.nl, of mail naar: info@joystreet.nl of bel: 035-548 80 28

Wij hopen jou snel te verwelkomen bij JoyStreet Sports!

Gabriëlle Velo
advertentie
advertentie