Cast en crew Muziektheater 'Maïkahuna' Griftland College
Cast en crew Muziektheater 'Maïkahuna' Griftland College Griftland College

Griftland College brengt Muziektheater 'Maïkahuna'

26 maart 2018 om 12:05 lokaal Deel je nieuws

Het belooft weer iets bijzonders te worden: de nieuwe Muziektheatervoorstelling van het Griftland College. Van di. 10 t/m za. 14 april a.s. staat de 18e editie van deze omvangrijke theaterproductie op de rol, een tweejaarlijks fenomeen op de school. MAÏKAHUNA’ is de tot de verbeelding sprekende titel van dit jaar. Zo'n 100 leerlingen (cast en band), zijn al maanden bezig met repeteren voor de show, die traditioneel gedurende vijf achtereenvolgende avonden volle zalen trekt.  

Net als haar voorgangers is ‘MAÏKAHUNA’ een zelfgeschreven, gecomponeerde en gespeelde musical, waarbij het uitgangspunt is dat alle aangemeldeleerlingen uit de tweede t/m de zesde klas meedoen. Verantwoordelijk voor het concept, de uitvoering en de regie is theatermaakster en oud-leerling Marleen van Dalen, bijgestaan door een team van medewerkers, (oud-)leerlingen en technici.  

De voorstelling ‘MAÏKAHUNA’ vertelt het verhaal van zes jongeren die elkaar per ongeluk leren kennen op het vakantie-eiland Maïkahuna. Ze slapen in hetzelfde hotel, liggen op hetzelfde strand en gaan naar dezelfde discotheek, maar kijken alle zes anders tegen de wereld aan. Sommigen van hen staan op een kruispunt in hun leven. Deze vakantie kan dan ook een keerpunt in hun leven worden. Hun emoties, wensen en dromen worden uitvergroot en hun denkbeelden worden op de proef gesteld. Want wat doe je als je iemand ontmoet die heel anders naar de wereld kijkt dan jij? Maïkahuna, een verhaal over zes jongeren die afscheid nemen en opnieuw ontdekken.   

Voorstellingen vinden plaats van di. 10 t/m za. 14 april om 20.00 u. in de aula van het Griftland College. Kaartverkoop vindt plaats op school, vanaf woe. 28 maart in de beide pauzes (10.30-11.00 u. en 13.00-13.30 u.) in lokaal 1 op de begane grond. Op woe. 4 april tussen 13.00 en 13.30 u. is er een speciale kaartverkoop in de hal van de school voor basisschoolleerlingen.

Voor de voorstellingen van di. t/m do. zijn de prijzen tot 18 jaar 5 euro en vanaf 18 jaar 8 euro. Op vr. en za. zijn de entreeprijzen resp. 7 en 10 euro. Start voorstelling 20.00 uur, zaal open 19.45 uur. Kaartverkoop geschiedt via de leerlingen en medewerkers van de school. Kent u niemand, maar wilt u graag komen kijken? Mail naar loge@griftland.nl  o.v.v. naam/gewenste datum/aantal kaarten/mobiele tel. en u ontvangt bericht of er nog kaarten zijn. Deze liggen dan klaar bij de deur tegen contante betaling (pinnen niet mogelijk).

advertentie
advertentie