TTV Overhees

TTV Overhees profiteert van puntendeling concurrenten

25 maart 2018 om 21:54 Sport/sport Deel je nieuws


In de strijd om plaats 2 van de 3e klasse G hebben de tafeltennissers van Overhees goede zaken gedaan. Zelf wonnen de Soesters met 2-8 bij SVO 3, terwijl concurrenten Gispen 5 en Maarssen 3 elkaar in hun onderlinge duel punten afhandig maakten en met 5-5 niet veel opschoten.

Voor Overhees speelde Ruben Immerzeel in de plaats van de licht geblesseerde Gerard de Jong. Voor de vijfde keer dit seizoen bleef hij ongeslagen, hij leverde slechts één game nipt (17-15) in tegen Jan Krijger, de sterkste man bij het team uit De Meern. Stefan Rademaker en Mark Immerzeel verloren van hem, maar waren beide niettemin goed voor twee zeges, waarbij vooral Rademaker een opvallende prestatie neerzette door de op papier veel sterkere Melvin Koole in vier games te verslaan. Het dubbel was, bijna vaste prik dit seizoen, eveneens een prooi voor Overhees.


Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Overhees een gaatje geslagen van drie punten naar Gispen 5 en vier ten opzichte van Maarssen 3, de twee tegenstanders in die laatste duels.
 

advertentie
advertentie