Charity voor Holland4ALS
Charity voor Holland4ALS Zoalsjan

Charity Diner voor Holland4ALS

23 maart 2018 om 17:44 lokaal Deel je nieuws


SOEST - Dinsdagavond 10 april zijn de stoelen in Restaurant Sabrosa gereserveerd voor het Charity Diner waarvan de opbrengsten ten goede komen aan het Brinkhof/SoesterladiesTeam dat zich inzet om fondsen te werven voor Holland4ALS. 

Sabrosa
Het team van Sabrosa gaat op 10 april een heerlijk viergangendiner bereiden. Natuurlijk komt er een goede fles wijn op tafel. Tussen de maaltijden door is een veiling waarin enkele unieke itmes worden verhandeld.  Oa een tandemvlucht, privé kok thuis, kunst (schilderijen, vaas), barista workshop, lingerie set, kaartjes voor skybox bij Feyenoord en kaartjes voor Ajax  en vele andere bijzondere items.

Beperkt aantal kaarten
Voor deze culinaire avond, die start om 19:00 uur, is slechts een beperkt aantal kaarten/couverts beschikbaar. 
Kaarten voor dit heerlijke en gezellige evenement zijn te koop voor € 85,00 en te bestellen bij een van de teamleden van de Brinkhof/Soesterladies 2018 of via soesterladies@yahoo.com ((ovv naam en het aantal personen). Wanneer de kaarten betaald zijn ontvangt de besteller de entreebewijzen.

Veel evenementen
Het Charity Diner is een van de vele evenementen die georganiseerd worden om geld in te zamelen voor Holland4ALS. Zo was er vorige week een succesvolle Pub-quiz bij LTC Soestdijk. Hoogtepunt is de 24-uursestafette in het weekend van 10/11 mei. De deelnemers leggen dan 330 kilometer af tussen de start in Groningen en de finish in Soest. Het parcours tussen deze twee plaatsen wordt in estafette-vorm overbrugd in zwemmen, fietsen, hardlopen en kanoën.

Zoalsjan
Holland4ALS is een initiatief van Stichting Zoalsjan. De opbrengst komt dan ook ten goede aan deze stichting. Stichting Zoalsjan werft fondsen om ALS-patiënten te helpen met hulpmiddelen die zij nodig hebben om zolang mogelijk comfortabel in huiselijke kring te verblijven. Meer info: www.zoalsjan.nl 

advertentie
advertentie