Kerst High Tea 2019 in de Wintertuin
Kerst High Tea 2019 in de Wintertuin Wintertuin Experience

Wintertuin komt Kerst High Tea bezorgen

14 december 2020 om 09:20 Lokaal Deel je nieuws

WINTERTUIN SPEELT VOOR KERSTMAN

Na het grote succes van de Paas High Tea, de Moederdag High Tea en De Halloween High Tea is er nu: De Kerst HighTea.

De witte Wintertuin-kasjes worden weer gevuld met een mooie combinatie van zoete & hartige lekkernijen - natuurlijk met een kerst-tintje En voor kinderen hebben we een eigen Kerst High Tea, met zoete taartjes, hartige hapjes, fingerfood en een verrassing.

Het is de vierde keer dit jaar dat we een High-Tea komen bezorgen. Het liefst zouden we met kerst weer uitpakken, net als vorig jaar; toen hebben we twee dagen exclusief Kerst-High-Tea gedaan in de Wintertuin. Dit jaar hebben we de Wintertuin óók gezellig aangekleed, maar vooral voor de medewerkers. Die gaan komend weekend De Kerst High Tea voorbereiden én bezorgen. Misschien niet in een arreslee, maar wel met de auto en de fiets. Én Coronaproof en misschien ook wel in stijl - net als de Halloween-High-Tea.

We hopen dat we voor veel mensen uit Baarn en omstreken kunnen bijdragen aan feestelijke kerstdagen. Zelf hebben we afgelopen weekend genoten van de Baarnsche Box, van collega-horeca ondernemers van De Generaal, Eemlust, Lage Vuursche en Min7.  Samen met z'n allen aan tafel genieten. 

De Kerst High Tea is nog tot en met zondag te bestellen, en wortd bezorg op zaterdag 19, zondag 20 en donderdag 24 december. Bestellen kan via https://wintertuinexperience.nl/kerst-high-tea/

advertentie
advertentie