Afbeelding
Anne Hamers

Regionaal Bureau voor Toerisme blijft partner van gemeente Soest

10 december 2020 om 10:46 Recreatie

SOEST De gemeente Soest en het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug en Vallei hebben hun samenwerking verlengd. Het RBT blijft tot eind 2023 een rol vervullen om de gemeente aantrekkelijk te houden voor toerisme en recreatie.

Wethouder Liesa van Aalst: ,,Aantrekkelijke plekken om te wonen en te recreëren in onze gemeente blijven enorm belangrijk. Dat hebben we tijdens deze coronacrisis maar al te goed gemerkt. En ik ben blij dat we ook in de toekomst blijven samenwerken met het RBT.”

,,Ook voor Soest worden toerisme en recreatie steeds belangrijker”, zegt RBT-directeur Michiel van der Schaaf. ,,Zowel economisch als sociaal. Het is dus van belang de komende tijd te zorgen dat de vrijetijdssector zo goed en snel mogelijk herstelt van de coronacrisis.”

Sinds 2015 is RBT Heuvelrug en Vallei werkt de centrale marketing- en promotieorganisatie voor negen gemeentes op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei, te weten Baarn, Soest, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Rhenen, Veenendaal, Renswoude, Woudenberg en Scherpenzeel.

advertentie
advertentie