Mariëlle Boersen met haar boek 'Halve Kus
Mariëlle Boersen met haar boek 'Halve Kus Yzette van Kooy

Halve kus in coronatijd

19 november 2020 om 11:00 Overig Deel je nieuws

In coronatijd snak je misschien naar een halve kus. In de debuutroman ‘Halve kus’ van psycholoog en coach Mariëlle Boersen staat deze symbool voor de emotioneel afstandelijke relatie tussen een moeder en dochter. 

'Halve kus' is een psychologische roman over liefde, rouw, eenzaamheid, de kritische stemmen in je hoofd en familiegeheimen. 

Mariëlle Boersen komt in haar werk als coach voortdurend mensen tegen die bewust of onbewust nog worstelen met hun opvoeding en gebeurtenissen uit hun jeugd. De ervaringen die je als kind opdoet, met name in de relatie met je ouders, vormen je karakter.

Als je in je jeugd weinig liefde hebt gekend of een zwaar verlies hebt geleden, kun je vluchten in je hoofd om maar zo min mogelijk te voelen. Maar het verdriet zit nog opgesloten in je lijf. Als je je daarbij altijd maar moest gedragen en sterk zijn, verberg je je ware aard. Deze invloeden zie je terug in ‘Halve kus’ waarin de hoofdpersoon op zoek is naar wie ze werkelijk is en uiteindelijk terecht komt in een rollercoaster aan emoties. 

'Halve Kus' is een boek dat je als lezer meesleept, ontroert en verwart en dat leidt tot een verrassende ontknoping.

“Een aangrijpende pageturner.”

‘Halve kus’ is te verkrijgen via www.comication.nl of de boekhandel. 

Mariëlle Boersen is psycholoog en werkzaam als coach, trainer en trainingsacteur via haar eigen bedrijf Comication in Soest.

advertentie
advertentie