Sinterklaas onderweg naar Overhees
Sinterklaas onderweg naar Overhees Primera

Winklecentrum Overhees start corona proef Sinterklaasfeest en wenskaartenactie

9 november 2020 om 17:26 Overig Deel je nieuws

Sinterklaas is onderweg naar Soest, maar gaat hij het nog redden optijd in winkelcentrum Overhees te zijn, de vraag die de winkeliers in Overhees dagelijks bezig houden?

Winkeliersvereniging Overhees heeft alle zeilen bijgezet om Sinterklaas naar het winkelcentrum te krijgen. Wij zijn ons bewust dat de anderhalve meter samenleving een uitdaging is. Sinterklaas komt natuurlijk uit Madrid waar code rood betreft het Coronavirus is. Het Sinterklaasfeest is altijd een grote happening, wegens de corona moesten wij ons Halloweenfeest ook al annuleren.

Gelukkig heeft Sinterklaas korte lijntje met de winkeliers en heeft een exclusieve afspraak om altijd iets in Overhees te organiseren,  Geen draaimolen maar een corona proef en staysafe actie. Vanaf vrijdag zijn er kleurplaten af te halen bij alle winkels in het centrum. Op de kleurplaat zit een wenskaart die uitgeknipt en ingekleurd dient te worden, deze lever je in in de speciale brievenbus. De kaart voorzie je van een adres van, opa, oma, juffrouw of iemand die net even wat extra aandacht verdiend.

De kaarten worden verstuurd naar de geadresserde en de kaarten die bij de vakkundige jury bestaand uit teken en versier experts  opvallen ontvangen een leuke prijs!

Daarnaast openen de winkeliers op vrijdag 13 november een speciaal kanaal op Youtube met een driedelige filmpje waar Sinterklaas alle stappen onderneemt om uiteindelijk toch in Overhees uit te komen, een goede afloop, de winkeliers wachten vol spanning af.

Winkelcentrum Overhees

advertentie
advertentie