Frank Moraal: ,,Een keuken hoeft niet duur te zijn. Comfort en luxe mogen betaalbaar zijn."
Frank Moraal: ,,Een keuken hoeft niet duur te zijn. Comfort en luxe mogen betaalbaar zijn." Peter Beijer

Naar Keukendepot in plaats van naar Griekenland

11 november 2020 om 12:00 Zakelijk

SOEST De Griekse vakantietrip van Nick en Sylvia uit Den Dolder ging vanwege corona niet door. Het echtpaar besloot om het vakantiegeld op een andere manier te gebruiken. De uitgestelde verbouwing werd naar voren gehaald. Het eerste dat aangepakt werd was de keuken. Bij Keukendepot.

Ze waren al een tijdje uitgekeken op hun oude keuken, vertelt Nick (45). ,,Maar we zagen aanvankelijk op tegen de verbouwing. Je zit toch een paar weken in de rommel. Toen onze geplande vakantie niet door ging door de coronamaatregelen, hebben we besloten om ons zelf toch maar een fijne, maar andere, vakantie te geven.” Sylvia knikt bevestigend: ,,We zijn een paar dagen in een huisje op de Veluwe geweest om er toch even uit te zijn. Daarna hebben we contact opgenomen met Frank Moraal van Keukendepot uit Soesterberg. Vrienden van ons hadden via hem een mooie keuken aangeschaft voor relatief weinig geld. Daarnaast werd ook de verbouwing uit handen genomen. Dat wilden wij ook.”

Frank Moraal gaf het stel uit Den Dolder een pasklaar advies: ,,De oude keuken van Nick en Sylvia was wat gedateerd met een traditioneel gasstel en kasten en deuren die niet meer van deze tijd zijn. Ik heb ze rondgeleid in onze showroom en ze geattendeerd op de Toledo Alphine XL. Dat is een moderne keuken, met bijzondere details, zoals extra hoge onderkasten van maar liefst 93 cm. Daarnaast zijn de brede laden en design klepkasten uitgevoerd met metalen, geïntegreerde greeplijsten. Een keuken waarmee je woning direct een luxe uitstraling krijgt en waarmee je van alle comfort bent voorzien.”

GREEPLOOS Nick en Sylvia hebben de keuken begin september laten installeren. ,,Wij konden geld besparen door de installatie zelf te doen. Maar wij hebben bewust gekozen om de installatie te laten verrichten door de professionals van Keukendepot. Dat kostte ons duizend euro extra, maar alles was wel snel geregeld. We zaten niet al te lang in de rommel en het vooruitzicht naar een mooie nieuwe keuken maakte ons gelukkig.”

Sylvia: ,,Voor de apparatenset hadden wij de keuze uit verschillende pakketten. Voor nog geen duizend euro kozen wij voor de comfortset met oven, koelkast, kookplaat en afzuigkap. Wij waren echt verbaasd dat een zo luxe keuken voor een lage prijs te verkrijgen is. Met levering, installatie en accessoires waren wij totaal 5000 euro kwijt.”

Een keuken hoeft niet duur te zijn. Comfort en luxe mag betaalbaar zijn


MAATWERK ,,Een keuken hoeft niet duur te zijn”, vertelt Frank Moraal. ,,Comfort en luxe mag betaalbaar zijn. Het gaat bij ons advies om service en maatwerk. Elk huis heeft weer een andere ruimte en oppervlakte. Daarbij houden we ook rekening met de lichtinval, deuren, ramen, noem maar op. Wij kunnen voor elke plek de beschikbare ruimte benutten. Voor elke portemonnee en elke beschikbare ruimte kunnen wij een droomkeuken realiseren.”

VASTE PRIJS ,,De keukens bij Keukendepot zijn tegen een vaste prijs”, vertelt Frank, ,,dus onderhandelen is niet nodig. De prijs overstijgt in de meeste gevallen de 4000 euro niet. De luxere designkeukens zijn circa 5000 euro, dat is echt de top en alles tegen uitgebreide garantie.”

Door Peter Beijer

De Toldeo Alpine Wit werd de 'alternatieve vakantie' voor Nick en Sylvia.
De nieuwe keuken biedt voor een lage prijs allerlei comfort.
advertentie
advertentie