Mels van Vulpen, Sophia Huttema en Wim Brouwer van Winkelcentrum Soest-Zuid pakken uit met kassabonnen.
Mels van Vulpen, Sophia Huttema en Wim Brouwer van Winkelcentrum Soest-Zuid pakken uit met kassabonnen. Winkelcentrum Soest-Zuid

Kassabon kan in winkelcentrum Soest-Zuid ook geld opleveren

11 november 2020 om 12:00 Advertorial_1

SOEST In tijden van gedwongen thuiszitten is het vooral belangrijk om het gezellig te maken voor jezelf en de mensen direct om je heen. Nog nooit was de ‘thuisbasis’ zo belangrijk. Het bestuur van de winkeliersvereniging Winkelcentrum Soest-Zuid wil zijn trouwe klandizie belonen. Door het verzamelen van kassabonnen zijn er mooie geldprijzen te winnen.

Klantenactie winkelcentrum Soest-Zuid

Peter Beijer

Nog maar zeven weken en het jaar 2020 verdwijnt in de geschiedenisboeken. Ook voor de winkeliers en horecaondernemers van Winkelcentrum Soest-Zuid is 2020 een gedenkwaardig jaar geworden. Mels van Vulpen, sinds kort vicevoorzitter van de winkeliersvereniging in ‘Zuid’ vertelt daarover: ,,Het is zwaar geweest in het voorjaar en de huidige tweede lockdown neemt ook wat reuring weg van ons anders zo gezellig winkelcentrum.”

NIET SOMBER Van Vulpen is niet de persoon om somber te zijn. Dat geldt ook voor de ondernemers in Soest-Zuid. ,,Wij weigeren bij de pakken neer te zetten. Dit is een winkelcentrum waar de afgelopen jaren veel prachtige evenementen zijn gehouden. Wielerkoersen, Lucky Duck Race, Braderie, Proeverij. La Dolce Vita. Soest-Zuid bruist! Daar verandert een paar weken in lockdown niks aan. De verbondenheid van de ondernemers en hun trouwe klanten is een van de sterke punten van Winkelcentrum Soest-Zuid. Wij overleven dit wel. We tellen nog altijd meer mooie dan slechte dagen.”

ACTIE De winkeliersvereniging wil met een actie het winkelend publiek belonen voor de loyaliteit tijdens de beide lockdown-periodes. Van Vulpen legt uit: ,,Ondanks de lockdown weten de mensen nog altijd de weg te vinden naar onze winkels. Dat waarderen wij en daarom zijn we vorige week gestart met een kassabonnenactie die de gehele maand november voortduurt. Een actie die onze klanten niks kost, maar wel veel voordeel kan opleveren.”

KASSABON Wat is de bedoeling van de kassabonnenactie in ‘Zuid’? Mels van Vulpen: ,,Wanneer je boodschappen haalt bij minimaal vier van onze deelnemende winkels, vraag dan altijd de kassabon. Heb je voor minimaal vijftig euro aan kassabonnen, lever die dan in, via een speciale actie-enveloppe. Uit de ingeleverde enveloppen worden zeven winnaars geloot die geldprijzen kunnen winnen van 500, 250 of 125 euro. Je mag overigens zo vaak meedoen als je zelf wil. Dat vergroot uiteraard de kans op één of meerdere prijzen. Een mooie geldprijs is altijd meegenomen voor feestdagen dachten wij.”

ACTIE-ENVELOPPEN Actie-enveloppen zijn te verkrijgen bij alle deelnemende winkeliers. Enveloppen met kassabonnen inleveren bij Wijnhandel Slijterij Brouwer, Jola Mode of Jumbo Arnaud van de Graaf. Winnaars krijgen op 5 december persoonlijk bericht.

DEELNEMERS Adam Brandstore, Alexanderhoeve Kaas, Bakkerij De Zoete Verleiding, Bat Of An Eye, Beter horen, Boekhandel Van de Ven, DEEP=JEANS & MORE, Doedels baby- en kindermode, Eethuis ‘t Pleintje, Happy Bodies, Hema, Jacco de Bruin, Jasmijn Bloemen, Jola mode, Jumbo Arnaud van de Graaf, Juwelier Sirco, Kwalitaria Délifrance, Made with love popup Shop, Passie koken- wonen, Phone House, Primera Zuid, RepairExpert, Roma lingerie, Sabrosa Kitchen & Bar, Schoenmakerij Soest Zuid, Sluijter Kappers, Stomerij Roelofs, Suus & Marie, Toko Anak Jakarta, Top’s Edelgebak, Trekpleister, Eye Wish Opticiens,Vlaai & Zo, Wijnhandel-Slijterij Brouwer, Zensa Moda, Tweedehands Kleding Ely.

Meer infortmatie: www.soestzuid.com.

Door Peter Beijer

advertentie
advertentie