Afbeelding
Stichting Present Soest

Nieuw project bij Present Soest: Thanks & Giving Away

26 oktober 2020 om 07:00 Maatschappelijk

SOEST Voor lang niet iedereen is december een feestelijke maand. Er zijn veel mensen in Soest die zich juist in deze maand eenzaam voelen of graag een cadeautje zouden krijgen. Voor deze mensen organiseert Present Soest een nieuw project: Thanks & Giving Away. Deze actie loop van 23 november tot en met 23 december.

,,Dankbaar delen voor wat je hebt, dat kan met deze mooie actie. Voor vrijwilligers zijn er twee mogelijkheden, de eenzame mensen worden twee keer bezocht en tijdens dit bezoekje is er de mogelijkheid om samen iets leuks te ondernemen. Een tweede mogelijkheid is een pakket samen te stellen en deze te brengen bij de mensen die dit goed kunnen gebruiken”, legt Marijke de Jongste van Stichting Present Soest uit.

,,Stichting Present heeft goed contact met de hulpverleners en zij melden ook de mensen die dit gebaar kunnen gebruiken aan bij ons. Op deze manier komt de hulp terecht bij de mensen die die dit nodig hebben.”

Meer informatie is te vinden op de website van Present: www.presentsoest.nl.

OVER PRESENT SOEST Stichting Present Soest wil een brug slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Stichting Present ziet en ervaart dat mensen bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Stichting Present wil deze schakel zijn.

advertentie
advertentie