Innovatie door corona; ook Sinterklaas doet mee

20 oktober 2020 om 20:07 lokaal Deel je nieuws

Met een nieuwe set van maatregelen om de tweede corona golf te bestrijden wordt het steeds moeilijker evenementen te plannen. Dat geldt ook voor bedrijven en organisaties die hun medewerkers met het jaarlijkse Sinterklaasfeest willen bedanken voor hun inzet. Of voor gezinnen bij wie Sinterklaas en zijn pieten altijd wel even kwamen buurten. Maar in een jaar waarin digitale meetings een grote vlucht namen, doet ook Sinterklaas digitaal mee, om zo toch bij kinderen ’thuis’ te komen. Het Amersfoortse Vertier Entertainment biedt daarom dit jaar zogenaamde Sinterklaas digi-bezoeken aan. Sinterklaas en zijn pieten komen middels een video bij de kinderen thuis, die aan de hand van het thuisgestuurde Sinterklaas pakket met de opdrachten in de video mee kunnen doen. Het is ook mogelijk om persoonlijke boodschappen door Sinterklaas te laten voorlezen.

In een jaar waarin vele feesten, festivals, congressen en uitjes werden geschrapt, kon oprichter van Vertier Entertainment Suzanne van der Hoorn zich niet voorstellen dat ook het Sinterklaasfeest zou moeten worden geannuleerd. Een moment waar vele gezinnen reikhalzend naar uit kijken. Daarom ontwikkelde zij het Sinterklaas digi-bezoek dat door particulieren of door bedrijven voor haar werknemers kan worden besteld. Er zijn drie vormen mogelijk, dat uitgaat van een digitaal bezoek van Sinterklaas en zijn pieten:

* Digi-bezoek basis: Via een video komen Sinterklaas en zijn pieten bij de kinderen thuis en met het speciale Sinterklaas pakket kan iedereen actief mee doen met de video.

* Digi-bezoek met namen: Naast ontvangst van het materialenpakket is de video gepersonaliseerd; de namen van de kinderen zijn erin opgenomen.

* Digi-bezoek met het boek van Sinterklaas: Naast het materialenpakket en de belevingsvideo, leest Sinterklaas voor elk kind een persoonlijk stukje voor uit zijn grote boek.

Bedrijven met speciale wensen of grote aantallen medewerkers kunnen contact opnemen voor een offerte op maat. 

Vertier Entertainment heeft de ambitie om ook kosteloos materialenpakketten en video’s te versturen naar gezinnen in financiële nood. Met het aanschaffen van een digi-bezoek maak je niet alleen je eigen gezin blij, maar draag je dus ook bij aan een mooie Sinterklaas beleving van minder draagkrachtigen. Het Sinterklaas digi-bezoek is via www.vertier-entertainment.nl te bestellen. Tot Sinterklaas het land in komt, geldt een vroegboekkorting van €5 per pakket.

advertentie
advertentie