Bezoekers krijgen op de DEMO dagen onder meer een demonstratie van hét hoortoestel van dit moment: de Phonak Paradise.
Bezoekers krijgen op de DEMO dagen onder meer een demonstratie van hét hoortoestel van dit moment: de Phonak Paradise. Sonova AG
Advertorial

Exclusieve DEMO dagen bij Écoutez

21 oktober 2020 om 14:16 Zakelijk

SOEST/BAARN Écoutez heeft een neus voor bijzondere hoorinnovaties, maar wil vooral dat iedereen die een hooroplossing nodig heeft daarvan profiteert. Daarom organiseert het hoorcentrum in Baarn van dinsdag 27 t/m zaterdag 31 oktober de Écoutez DEMO dagen. ,,De koffie staat klaar!”

Het team van Écoutez, met vestigingen in Baarn, Bunschoten-Spakenburg en Soest, speurt altijd naar vernieuwende hoorconcepten. Lisette Kolenbrander, triage audicien bij Écoutez: ,,De technische ontwikkelingen in hooroplossingen volgen elkaar in razend tempo op. Daar kunnen wij veel mensen heel blij mee maken. Het is verder boeiend om te zien wat er allemaal mogelijk is. Dat is veel meer dan je denkt. Als je dat vergelijkt met een aantal jaar geleden, dan zijn er veel stappen gemaakt. Dat enthousiasme voor revolutionaire hooroplossingen zou ons team graag met klanten en niet-klanten willen delen. Daarom organiseert Écoutez van 27-31 oktober DEMO dagen.”

PHONAK PARADISE Wat kan de bezoeker verwachten? Lisette: ,,Onder meer een demonstratie van hét hoortoestel van dit moment: de Phonak Paradise. Dit hoortoestel geeft een zeer natuurgetrouw geluid en ondanks dat ze volgepakt is met de nieuwste technieken, is het gebruiksgemak groot. Wie had tien jaar geleden voor mogelijk gehouden dat er een hoortoestel op de markt zou komen dat de gebruiker direct in verbinding stelt met eindeloos veel apparaten (iOS & Android)? Het kastje om de hals is definitief verleden tijd! En wie had kunnen bedenken dat je moeiteloos van de TV kunt genieten met direct streaming naar beide oren? Of dat je handsfree via het hoortoestel kunt bellen? Dat en nog veel meer is mogelijk met de Phonak Paradise. We kunnen niet wachten om de bezoeker dat zelf te laten ervaren. We vinden het daarnaast belangrijk dat mensen dit hoortoestel een tijdje thuis verder uitproberen. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder kosten. Thuis is toch altijd anders dan in de winkel.”

ROGER SELECT Lisette vervolgt: ,,Nog zo’n mooie uitvinding is de Roger Select. Het idee is simpel, maar het effect groots. Op donderdag 29 en vrijdag 30 oktober krijgen bezoekers van onze DEMO dagen van de productspecialist van Phonak een uitgebreide uitleg over de Roger Select. Deze platte microfoon wordt veel gebruikt als het spraak/verstaan in groepen niet optimaal is. Nu we door corona afstand moeten houden, is er veel vraag naar de Roger Select.”

VERGOEDING De DEMO dagen van Écoutez zijn tot slot ook bedoeld om de gelegenheid te bieden tot het stellen van vragen over vergoedingen. Want tegen het einde van het jaar willen veel mensen misschien hun zorgverzekering weer eens tegen het licht houden. Tijdens de DEMO dagen legt het team van Écoutez graag uit welke vergoedingen mogelijk zijn, onder meer voor de Phonak Paradise en de Roger Select.

AANMELDEN Lisette: ,,Genoeg redenen om langs te komen in onze vestiging in Baarn, die volledig coronabestendig is ingericht. Wel is het vanwege de coronamaatregelen nodig dat bezoekers zich vooraf aanmelden. Dat kan telefonisch via (035) 543 19 85, per e-mail via info@ecoutez.nl of via onze website www.ecoutez.nl. We verheugen ons erop!”

advertentie
advertentie