Dit jaar zal het Ondernemerscongres via een live-stream plaatsvinden.
Dit jaar zal het Ondernemerscongres via een live-stream plaatsvinden. Jaap van den Broek

Ondernemerscongres Soest over corona via live-stream

12 oktober 2020 om 10:34 Zakelijk

SOEST Het jaarlijkse Ondernemerscongres vindt dit keer plaats op woensdag 4 november. Inspirerend en met elkaar is het thema van de bijeenkomst die vanwege corona via een live-stream wordt gehouden.

Daarin worden ondernemers meegenomen langs allerlei actuele onderwerpen die ongetwijfeld hun interesse zullen wekken. ,,Een lobby, een inspirerende dagvoorzitter, verschillende zalen, ‘best practices’ en een netwerkcarrousel. Het ondernemerscongres is er juist in deze lastige tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen, te netwerken en geïnspireerd te raken”, klinkt de reclameboodschap van de gemeente en de Soester Zakenkring.

Het ondernemerscongres is een jaarlijks terugkerend evenement voor Soester ondernemers. Het is een gezamenlijk initiatief van de Soester Zakenkring en de gemeente Soest. Dit jaar wordt het congres voor de negende keer gehouden.

Wethouder Liesa van Aalst: ,,Veel ondernemers hebben het moeilijk in deze tijd. De coronacrisis heeft een enorme impact, ook op bedrijven in Soest en Soesterberg. En daar hebben we in dit ondernemerscongres alle aandacht voor. Hoe pakken ondernemers dit op? Wat kunnen we van elkaar leren? Hoe kunnen we elkaar versterken? Want we hebben elkaar meer dan ooit nodig.”

PROGRAMMA Het ondernemerscongres, met Robbert Meeder als avondvoorzitter, vindt plaats tussen 19:15 en 21:00. Na de inloop zijn er volgens de organisatie inspirerende sprekers met een vleugje humor. In de zogenoemde tafelgesprekken kunnen ondernemers in groepjes ervaringen uitwisselen over hoe zij omgaan met de beperkingen van corona.
Zelfs in de digitale ontmoeting is er een netwerkcarrousel voor de deelnemende ondernemers. Ook kunnen de zakenmensen via de live-stream stands bezoeken en desgewenst in gesprek gaan met wethouder Van Aalst.

AANMELDEN Aanmelden voor het Ondernemerscongres kan to dinsdag 3 november:

https://nl.surveymonkey.com/r/ondernemerscongres2020.

Meer informatie: www.soest.nl/ondernemerscongres

advertentie
advertentie