In haar nieuwe nummer zingt Jasmin-Ann over persoonlijke ervaringen, waarmee ze anderen hoopt te inspireren.
In haar nieuwe nummer zingt Jasmin-Ann over persoonlijke ervaringen, waarmee ze anderen hoopt te inspireren. Eigen foto

Nieuwe single Jasmin-Ann over pesten

3 oktober 2020 om 13:00 Muziek

SOEST ‘Run’ heet het nieuwe nummer van de Soester zangeres Jasmin-Ann, dat vrijdag is uitgebracht. ,,Het nummer gaat over mijn pestverleden, mijn ervaringen daarmee en hoe ik de kracht weer in mijzelf heb terug gevonden”, zegt ze over de persoonlijke tekst.

,,Met dit nummer en daarbij ook de videoclip hoop ik dat ik andere jongeren die gepest worden of die juist de pesters zijn, kan inspireren met mijn verhaal.”

Jasmin-Ann (Jasmijn Anna Hendriks is haar echte naam) is een Nederlandse singer-songwriter. Ze is van jongs af aan al bezig met muziek. Ze staat bekend om haar unieke stem. Haar doel is om mensen te inspireren met haar nummers en verhaal.

THE VOICE OF HOLLAND In 2016 trad zij met haar eigen nummer op in Ahoy Rotterdam. In 2019 was zij te zien in het tv programma All Together Now seizoen 1, en ze was ook al te zien bij The Voice Of Holland.
Jasmin-Ann is nu druk bezig haar eigen sound te creëren. Deze sound is ook te horen in haar single ‘Run’, het nummer dat zij zelf heeft geschreven.

Doordat mensen mij pestten had ik weinig zelfvertrouwen, maar ik heb nooit opgegeven

Net als vele anderen heeft Jasmijn ook wel eens te maken gehad met pesten. Niet toevallig werd haar nieuwe single ‘Run’ uitgebracht in de Week tegen Pesten. In dat nummer zingt ze uit eigen ervaring

ONTWIKKELEN ,,Doordat mensen mij pestten had ik weinig zelfvertrouwen waardoor ik het lastig vond om mezelf te ontwikkelen. Maar ik heb nooit opgegeven. Muziek heeft me door deze moeilijke periode uit mijn leven gesleept”. Met ‘Run’ wil ze een voorbeeld en inspiratiebron zijn voor anderen. ,,Ik wil laten zien hoe je vanuit de negatieve ervaring van pesten er toch positief en sterker uit kunt komen. Als ik het kan, dan kunnen anderen dat ook”.

VIDEOCLIP Jasmin-Ann heeft samen met wat zij noemt een ‘tof team’ het nummer uitgewerkt en een videoclip gemaakt:
https://www.youtube.com/watch?v=51NyDmIGS1Q.

Het nummer te beluisteren en te zien op YouTube, spotify, iTunes en appelmusic.

advertentie
advertentie