StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg verhalenverteller Franciscus.
StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg verhalenverteller Franciscus. StoryTrail.nl

StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg

22 september 2020 om 12:38 Historie

SOESTERBERG Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 18 en zaterdag 24 oktober twee bijzondere StoryTrail wandelingen over de oude Vliegbasis Soesterberg. Verhalenverteller Franciscus neemt wandelaars mee naar de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw. 

Deze StoryTrail wandeling laat hen de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De machtige hangars en de onafzienbare startbanen van Vliegbasis Soesterberg vormen het decor waarin Franciscus de Koude Oorlog laat beleven. 

FASTFOOD EN ROCKMUZIEK Een onheilspellende tijd was dat. Het IJzeren Gordijn ging dicht. De Berlijnse muur werd opgetrokken. De Russen stoomden op naar Cuba. En de Amerikanen kwamen naar Soesterberg. Het is gelukkig tamelijk goed afgelopen. De Koude Oorlog is nooit een Hete Oorlog geworden. En bovendien: de Amerikanen brachten niet alleen straaljagers mee, maar ook fast food en rockmuziek. De bewoners van het eens zo slaperige dorpje Soesterberg wisten niet wat hen overkwam.

De StoryTrail wandeling is een historisch avontuur voor jong en oud. De StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg begint op zondag 18 en zaterdag 24 oktober om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling/park-vliegbasis-soesterberg. (Reserveer met kortingscode STORYTRAIL4AA3252).

advertentie
advertentie