Afbeelding
Yourlease/HV Eemland

Yourlease/Eemland start seizoen met nederlaag

13 september 2020 om 09:35 Overig

SOEST De mannen van Yourlease/Eemland zijn het seizoen zaterdag 12 september gestart met een 29 – 22 nederlaag tegen Apollo, een debutant in de eerste divisie.

In het Noord Brabantse Son en Breugel was de formatie van trainer/coach Arjan Schneiders in de eerste helft tien minuten niet bij de les, na een 5 - 4 tussenstand scoorde het fusieteam van BDC en LHV maar liefst 13 minuten niet. De thuisploeg sloeg toen een gat van maar liefst negen doelpunten, 13 – 4. Het ontbreken van de routiniers Paul Otten, Tim Zwart en Guido Werensteijn brak de ploeg op. Bij de rust was de wedstrijd reeds gelopen, 19 – 11.

Na de hervatting ging de wedstrijd gelijk op en konden de blauw-zwarten de schade beperkt houden. Mede door de goede teamspirit en een prima acterende Thomas Visser werd zelfs de tweede helft ‘gewonnen’ van de thuisploeg die de teugels wel wat liet vieren.

Scores Yourlease/Eemland: Thomas Visser 6, Juliën Voogt 4, Nick Egberts 3, Menno van Lint 2, Domeniko Weenink 2, Jack Schneiders 2, Danny Schneiders 1, Stefan Casteleijn 1 en Stijn Jantzen 1.