Walking Football voor iedereen die nog een balletje wil trappen
Walking Football voor iedereen die nog een balletje wil trappen Peter Beijer

Start Old Stars Walking Football !

13 september 2020 om 08:49 Sport Deel je nieuws

SOEST - Op donderdagmiddag 17 september vindt om 14.00 uur de aftrap plaats van het wandelvoetbal. Voorlopig spelen de Old Stars de eerste 4 donderdagen bij SO Soest. Wellicht dat er op een later moment ook nog andere Soester clubs aanhaken.

Geen fysiek contact, geen slidings en de bal niet boven heuphoogte. Dit zijn de belangrijkste regels en uiteraard alles binnen de corona-afspraken binnen en buiten het veld. De kleedkamers zijn open dus je kan daar omkleden en eventueel douchen. Je kan uiteraard ook in je sportkloffie komen. Na afloop drinken we nog gezellig een drankje in de kantine.

We beginnen om 14.00 uur met een kort welkom/beantwoorden van vragen en daarna starten we met een gezamenlijke warming up waarna de bal kan gaan rollen...

Inmiddels hebben er zich al 20 man/vrouw voor opgegeven. Er zijn voorlopig geen kosten verbonden aan deelname en je hoeft ook geen lid te zijn van een voetbalvereniging.

Wil je meedoen of weet je iemand die mogelijk interesse heeft, kom dan donderdag a.s. naar SO Soest. Voor vragen graag een mail naar breemer47@zonnet.nl

advertentie
advertentie