Streetdance bij Kunstencentrum Idea.
Streetdance bij Kunstencentrum Idea. Mel Boas

Idea start seizoen met open dag

4 september 2020 om 07:30 Kunst

SOEST Idea houdt zaterdag 5 september een open dag. Vanaf 11.00 uur kan elke kunstliefhebber kennismaken met de docenten van Idea en genieten van veel gratis activiteiten. Kinderen kunnen bijvoorbeeld meedoen aan een theaterworkshop, een kunstwerk maken, dansen of een circusact uitproberen. Volwassenen kunnen onder andere rondkijken bij de cursussen boetseren, edelsmeden en schilderen en vragen stellen over de dans-, yoga en pilatescursussen.

Heel Idea zet zaterdag haar deuren open. Zo zijn er workshops Kleuterdans, Steetdance/HipHop, Kinderatelier en Circusspel. Cursisten Edelsmeden en Boetseren en Keramiek laten zien wat zij in de lessen maakten en zijn zelf ook aan het werk.

UITPROBEREN Iedereen die belangstelling heeft voor de Basiscursus Illustreren en Aquarel schilderen & schilderen met paletmes kan dit uitproberen. Wie een cursus bij het Kunstencentrum of bij de Volksuniversiteit wil volgen, kan allerlei vragen stellen en heeft in het nieuwe jaar weer volop keuze uit nieuwe en bekende cursussen.

Iedereen die graag leest en een nieuw abonnement afsluit, krijgt tijdens de open dag 10 euro korting op een standaardabonnement of een plusabonnement.

THEATER Theater Idea heeft het programma voor het nieuwe seizoen ook rond. De meeste artiesten spelen twee keer op een avond, zodat er nog veel theaterliefhebbers van een voorstelling kunnen genieten. Ook kunnen ze zien hoe je met voldoende tussenruimte kunt genieten in Theater Idea.

VOORSCHRIFTEN Natuurlijk is iedereen benieuwd hoe je weer een cursus kunt volgen en tegelijkertijd in deze spannende tijd gezond blijft. Idea zorgt hiervoor door te werken volgens alle voorschriften van het RIVM. Aanmelden voor de open dag is niet nodig want Idea let op het maximaal toegestane aantal deelnemers in elk vaklokaal. Het spreekt voor zich dat dit ook geldt voor alle cursussen die vanaf maandag 14 september weer starten.

Kijk voor het complete programma van de open dag op www.ideacultuur.nl

advertentie
advertentie