Woord en Daad fietstocht Polder en Vecht 1 september

18 augustus 2020 om 15:02 hartenziel Deel je nieuws

 

Woord en Daad Soest e.o. organiseert op dinsdag 1 september a.s. de jaarlijkse fietsdag. De fietstocht gaat door een afwisselend landschap van bos, heide en polder en ook langs de rivier De Vecht. Na afloop is er een diner in de open lucht. De opbrengst van deze dag is bestemd voor het project ‘Drops4crops’ in Burkina Faso.

Fietstocht - De fietstocht is ongeveer 55 km lang. Tussen 10.00 en 11.00 uur kan gestart worden bij fam. Van Wiggen op het terrein van Houthandel J. van der Krol, Maartensdijkseweg 10 in Bilthoven (nabij Lage Vuursche). Tussen 16.00 en 17.00 uur zult u daar ook weer ‘finishen’. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur.

Diner- Na afloop van de fietstocht wordt er van 17.00 tot 18.30 uur een diner geserveerd in de tuin van de fam. Van Wiggen. Er is ruimte voor maximaal 80 personen. Wij zorgen dat er voldoende afstand is tussen de deelnemers aan de maaltijd.

Kosten - De kosten van de fietsdag (excl. lunch en diner) bedragen € 9,50 voor een volwassene en € 5,00 voor een kind t/m 12 jaar. De prijs van de lunch bedraagt € 7,50 p.p. en van het diner € 19,50 p.p. De lunch wordt – verpakt – verstrekt op de lunchlocatie van de fietstocht.

Project – Woord en Daad voert dit jaar actie voor het project ‘drops4crops’ in Burkina Faso. Burkina Faso is een van de armste landen ter wereld. 90% van de actieve bevolking werkt in de landbouw en is daardoor afhankelijk van regen. Echter, de weinige regen die valt, valt in vier maanden tijd. Met dit project werkt Woord en Daad sinds 2017 in het droge noorden aan een goed waterbeheer waarbij bijvoorbeeld neerslag langer kan worden vastgehouden. Zie voor meer info: http://www.woordendaadsoest.nl/project.php

Aanmelden en info - Wilt u alleen meefietsen, dan is aanmelden niet noodzakelijk. Voor de lunch en het diner dient u zich wel van te voren  aan te melden. Dit kan op onze website www.woordendaadsoest.nl of telefonisch bij Gert-Jan Bluemink, 06-27364470 op werkdagen na 18.00 uur en zaterdag de hele dag. Als u zich aanmeldt via de website, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht dat onverhoopt niet gebeuren, dan vernemen we dat graag via info@woordendaadsoest.nl. Verdere info over de fietsdag en het te steunen project, vindt u op onze website www.woordendaadsoest.nl. 

We houden ons tijdens de fietsdag aan de regels van het RIVM en verwachten dit ook van de deelnemers! Bij (lichte) klachten, blijf thuis. Samen zorgen we voor een veilige fietsdag!

advertentie
advertentie