Best kans dat De Windhond op  ingezonden foto's zal staan.
Best kans dat De Windhond op ingezonden foto's zal staan. Jaap van den Broek

Fotowedstrijd Soest(erberg) 40-jarige HVS

3 augustus 2020 om 08:37 lokaal

SOEST Gebouwen, personen, natuur, cultuur. Dat zijn de vier thema's voor de fotowedstrijd van de Historische Vereniging Soest (HVS). Amateurfotografen worden uitgedaagd, inzenden kan tot 1 oktober.

De wedstrijd is uitgeschreven door de HVS ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan. Een aantal jubileumactiviteiten moest vanwege corona worden afgelast dan wel uitgesteld, maar de fotowedstrijd kan gewoon doorgaan.

De foto's moeten in elk thema betrekking hebben op Soest of Soesterberg. Rode draad in de thema's is 'Houden van Soest(erberg)'. ,,Uit de foto's moet blijken hoe fraai onze gemeente is", aldus de jury. De technische voorwaarde is dat de foto's een resolutie van minimaal 1 MB en maximaal 10 MB hebben.

PUBLIEKSPRIJS De jury wijst in elk thema een winnaar en twee eervolle vermeldingen aan. Tijdens de bijeenkomst waarop die bekend worden gemaakt, krijgen de bezoekers een selectie voorgelegd om te beoordelen wie de Publieksprijs krijgt. Voor meer info en deelnameformulier: https://www.hvsoest.nl/nieuws.

advertentie
advertentie