Soest biedt genoeg mogelijkheden voor fraaie plaatjes. Doe mee aan de fotowedstrijd van de HVS.
Soest biedt genoeg mogelijkheden voor fraaie plaatjes. Doe mee aan de fotowedstrijd van de HVS. Peter Beijer

Fotowedstrijd - Houden Van Soest(erberg)

30 juli 2020 om 20:29 Evenementen Deel je nieuws

SOEST - Soest is mooi en natuurlijk en nodigt dan ook uit om gefotografeerd te worden. Alle amateurfotografen in Soest (en wie zijn dat nu niet) worden uitgedaagd om mee te doen met de fotowedstrijd die de Historische Vereniging Soest/Soesterberg in het kader van het 40-jarig jubileum heeft georganiseerd.

Deelnemers mogen foto’s insturen over en meedingen om de prijzen in vier verschillende thema’s die zich moeten afspelen in Soest of Soesterberg:

1.Gebouwen, huizen en bedrijven, oud en nieuw

2.Portretten markante personen

3.Natuur, landschap en dieren

4.Kunst en cultuur

Gedurende de zomer en de volledige maand september is het mogelijk om foto’s in te sturen. De foto’s dienen minimaal 1MB en maximaal 10 MB te zijn en te voldoen aan een van de gestelde thema’s. Het motto: ‘Houden van Soest(erberg)’ is de rode draad. Uit de foto’s moet blijken hoe fraai het dorp is.

De sluitingsdatum van de wedstrijd is 1 oktober.

BEOORDELING VAN DE INGESTUURDE FOTO'S

De foto’s worden na 1 oktober (de sluitingsdatum) gejureerd en beoordeeld door de HVS-leden Peter Beijer en Jan de Mos. Zij worden daarbij ondersteund door de bekende Soester fotograaf Jaap van den Broek en wethouder cultuur Nermina Kundic.

In elke categorie wordt door de jury een winnaar en twee eervolle vermeldingen uitgekozen. Tijdens de avond waarop de prijswinnaars en de twee eervolle vermeldingen bekend worden gemaakt wordt aan het dan aanwezige publiek gevraagd een foto te nomineren voor de publieksprijs. Daarbij hebben de aanwezigen de keus uit de winnende en eervolle vermeldingen, maar ook zal de jury een aantal "genomineerde" en eerder geselecteerde foto's voorleggen.

Voor meer info en deelnameformulier: https://www.hvsoest.nl/nieuws 

Soest biedt genoeg mogelijkheden voor fraaie plaatjes. Doe mee aan de fotowedstrijd van de HVS.
advertentie
advertentie