Afbeelding
Boxspring

Voordelig slapen in een Boxspring van Beddenleeuw

30 juni 2020 om 10:21 Partnercontent

Voordat u overgaat tot de aankoop van een nieuw bed heeft u waarschijnlijk een aantal vragen: Op welk bed zal ik het beste slapen? Wat heb ik over voor een goed bed? En welk bed past het beste bij mijn wensen en behoeften?

Wij zijn er van overtuigd dat een boxspring voor bijna iedereen de ideale keuze kan zijn, maar zijn hierin uiteraard niet geheel objectief. Om u ook enthousiast te maken, zetten wij de voor- en nadelen van een boxspring voor u op een rij!

Voordelen van een boxspring

  • Optimale ondersteuning : vanwege de combinatie van een verende bedbodem een verend matras en een topper biedt een boxspring veel ondersteuning bij het slapen
  • Ideale hoogte : juist omdat een boxspring een stuk hoger is dan een traditioneel bed kunt u een stuk prettiger in- en uitstappen
  • Temperatuur en ventilatie : de boxspring bestaat voornamelijk uit matrassen met veren met veel open ruimte, dat zorgt voor een perfecte ventilatie.
  • Duurzaamheid : de druk van de matrassen op de bedbodem is veel minder waardoor er minder sprake van slijtage is. De boxspring gaat daarom een stuk langer mee.
  • Keuzevrijheid : u kunt een boxspring helemaal aanpassen aan de styling van uw slaapkamer door de grote keuze aan kleuren, ontwerpen en materialen.
  • Uitstraling : zo’n mooi hoog bed straalt ook nog eens een en al luxe uit.
  • Prijs van een boxspring : tegenwoordig kost een boxspring inclusief matrassen niet zoveel meer. Al vanaf € 229,- kunt u bij ons terecht voor een in Nederland geproduceerde boxspring.

Zijn er ook nadelen aan een boxspring?

Ja er zijn voor sommige mensen ook nadelen verbonden aan een boxspring, alhoewel dat vaak op het eigen gevoel gebaseerd is.

  • Vering : een normaal bed veert een stuk minder dan een boxspring, wanneer u dat gewend bent is het slapen op een boxspring een totaal andere ervaring en dat bevalt niet iedereen.
  • Onderhoud : een boxspring van stof kan lastiger schoon te maken of stofvrij  te houden zijn. Voor mensen met een allergie kan dat vervelend zijn, ook al zijn er inmiddels alternatieven van kunstleer.
  • Omvang van een boxspring : juist vanwege de grootte en hoogte van een boxspring kan de bosspring nogal kamervullend overkomen in de slaapkamer.

Bij Beddenleeuw vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het luxe en comfortabele gevoel van een boxspring te kunnen ervaren. Dat is wat ons iedere dag weer motiveert! Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van boxsprings, kunnen we wel zeggen dat we zeer ervaren zijn in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. En het mooie is dat doen we direct aan de klant, dus zonder de tussenkomst van winkels en groothandels, zodat u ook nog eens een hele scherpe prijs betaalt.

Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.

advertentie
advertentie