Opruimen van een verwaarloosde tuin, DDD april 2017
Opruimen van een verwaarloosde tuin, DDD april 2017 Anthea van der Berg

Doe Daginschrijving voor 21 april gestart

11 maart 2018 om 19:12 lokaal Deel je nieuws

Een slaapkamer schilderen, een tuin opruimen, schoonmaken, orde brengen in een vol huis, een uitstapje naar de dierentuin met ouderen of wandelen met kinderen met een meervoudige beperking. Het zijn allemaal dingen die gedaan kunnen worden in Soest op de Diaconale Doe Dag (DDD) op zaterdag 21 april a.s.
Op deze dag wordt praktische hulp en aandacht gegeven aan mensen in Soest die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken omdat zij te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid en/of sociaal isolement.

Deelnemers aan eerdere Doedagen geven aan dat er op zo’n dag vaak iets in beweging komt. Niet alleen bij degene die geholpen wordt, maar vaak ook bij degene die hulp biedt.
Je ontmoet ‘de ander’, maar daarnaast is het ook erg leuk om met een groep mensen aan de slag te gaan. “Het geeft je een goed gevoel om iets te kunnen betekenen.”

Doe mee
Iedereen die graag iets wil doen voor een ander is van harte welkom. Doe ook (weer) mee en neem je vrienden, familie of buren mee! Meld je vóór 2 april digitaal aan via www.presentsoest.nl/diaconaledoedag
Kies op het aanmeldingsformulier zelf welke hulp of bijdrage je wilt en kunt geven.

Na aanmelding ontvangen alle deelnemers begin april aanvullende informatie over het sociale of praktische project waaraan ze mee gaan doen.

De DDD is een initiatief van de PGS en Present Soest. Kijk voor meer informatie en een verslag van de vorige DDD op http://presentsoest.nl of mail naar info@presentsoest.nl

advertentie
advertentie