Foto uit archief.
Foto uit archief. Protestantse Gemeente Soest

Nieuwe datum voor Soester Diaconale Doedag

11 juni 2020 om 18:24 Activiteiten

SOEST De Soester Diaconale Doedag, in april afgeblazen wegens de coronacrisis, gaat nu plaatsvinden op zaterdag 10 oktober. 

Begin maart begon de werkgroep samen met Present Soest met de voorbereiding voor de Doedag op 18 april. Al snel daarna strooide corona roet in het eten. ,,Jammer voor al die mensen met en voor wie we ons wilden inzetten, jammer ook voor al die vrijwilligers die zich graag hadden willen inzetten", aldus de organisatie.

Al snel ontstonden op heel veel plaatsen weer initiatieven voor onderlinge hulp. Ook de werkgroep Soester Diaconale Doedag denkt weer na over mogelijkheden om een Doedag te organiseren. ,,Een datum hebben we al geprikt. Eén die gemakkelijk te onthouden is: 10-10-’20. De werkgroep roept iedereen op die dag in zijn of haar agenda te noteren. Je kunt je ook onder voorbehoud al opgeven als vrijwilliger." Dat kan via de website www.soesterdiaconaledoedag.nl

Tegen eind augustus hoopt de werkgroep voldoende zicht te hebben op hetgeen er mogelijk is en zal daar dan over berichten.

advertentie
advertentie