vlnr: Projectleider John Hoebe, jeugdvoorzitter Leo Rauch, KNVB-vertegenwoordiger Hans Buitenhuis en SO Soest-voorzitter Ries de Jong
vlnr: Projectleider John Hoebe, jeugdvoorzitter Leo Rauch, KNVB-vertegenwoordiger Hans Buitenhuis en SO Soest-voorzitter Ries de Jong Peter Beijer

Lokale KNVB-certificering voor jeugdopleiding SO Soest

6 juni 2020 om 14:11 Voetbal

SOEST Deze week ontving SO Soest uit handen van KNVB-vertegenwoordiger Hans Buitenhuis het lokale certificaat jeugdopleiding. De kwalificatie behoort bij de toekenning van de lokale status in het kader van het kwaliteit- en performanceprogramma. In een onafhankelijke audit, uitgevoerd door NMC Bright, is vastgesteld dat de jeugdopleiding van SO Soest voldoet aan de eisen die daar door de KNVB aan worden gesteld op een lokaal niveau.

Voorzitter Ries de Jong: ,,SO Soest is trots op deze mooie erkenning voor de kwaliteit van haar jeugdopleiding. Het houdt in, dat de selectieteams van onze vereniging op een goed niveau spelen, de trainers over het juiste opleidingsniveau beschikken en dat de organisatie rondom het technisch kader op orde is. SO Soest spant zich ook nog sterk in, om continue verbeteringen aan te brengen. Dit draagt bij tot voortdurende verbetering van onze organisatie.”

Voor de voetbalvereniging is dat een tweede opsteker. Een aantal jaar geleden trad SO Soest toe tot het beperkte aantal RAC-clubs, dat zijn verenigingen die lokaal samenwerken met FC Utrecht.

advertentie
advertentie