De Stamford zwart beton is het pronkstuk in het nieuwe huis van Melvin en Rachèl.
De Stamford zwart beton is het pronkstuk in het nieuwe huis van Melvin en Rachèl. Keukendepot

De droomkeuken van Rachél en Melvin

5 juni 2020 om 14:14 Zakelijk

SOEST Rachél (26) en Melvin (28) wonen sinds kort samen. Nu zijn ze bezig met de inrichting van hun nieuwe huis. ,,We waren op zoek naar een betaalbare keuken en dankzij Frank Moraal van Keukendepot zijn we daar in geslaagd.”

Peter Beijer

Ze wilden al een tijdje samenwonen. Melvin: ,,Maar we hebben eerst flink gespaard voordat we de stap gingen zetten. Dankzij de lage rente en met wat spaargeld hebben we een half jaar geleden ons huis gekocht. Nu zijn we bezig met inrichten. Voor ons is het een opluchting dat de keuken geïnstalleerd is." Rachél: ,,We zijn zo gelukkig met deze keuken. Voor ons is het een spannende tijd geweest met veel beslismomenten. Dan is het prettig wanneer je bij het uitzoeken van je keuken goed geholpen wordt en er een betaalbare oplossing wordt geboden."

Frank Moraal is filiaalleider van Keukendepot aan de Richelleweg 1 in Soesterberg en hij hielp het jonge stel met het uitkiezen van hun keuken. ,,Een keuken die er leuk uitziet en voorzien is van alle gemakken en apparatuur hoeft helemaal niet duur te zijn. Met Rachél en Melvin zochten wij naar een keuken die in hun moderne interieur zou passen. Onze keuze viel op de Stamford in matzwarte betonlook keuken. Dit is een ruime hoekkeuken met extra hoge kasten voor veel opbergruimte. Een zwarte kraan en spoelbak maken deze fraaie keuken helemaal af. Rachél en Melvin hebben ervoor gekozen om de Stamford uit te breiden met een Apparatenset Comfort, daar zit bij een multifunctionele oven, een kookplaat, afzuigkap en een koelkast.”

STANDAARDS Rachél was vooral blij met de extra standaards: ,,Het werkblad is van toplaminaat, softmotion op laden en deuren en de kasten zijn voorgemonteerd. Dat scheelde zoveel installatiewerk. Ja wij hebben de installatie van de keuken zelf gedaan. Melvin is werkzaam in de bouwwereld en heeft twee rechterhanden. Het installeren kon ook eventueel door de mensen van Keukendepot gedaan worden, maar omdat wij dat zelf hebben gedaan hebben we toch een kleine duizend euro aan extra kosten bespaard. Wij zijn echt blij met deze aankoop. Het vertrouwen in Frank en zijn team was er vanaf het eerste moment en met de tien jaar garantie kunnen we wel even vooruit.”

BESPARING Besparing is volgens Frank Moraal al bij de aanschaf te realiseren. ,,Bijna al onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan vierduizend euro, dat is inclusief werkblad en spoelbak. Zoals Rachél al vertelde; al onze keukenkasten zijn reeds voorgemonteerd! Je kan dus direct aan de slag. Onze keukens zijn daarnaast standaard voorzien van plinten, stelpoten en gratis softclose. Wij hanteren een transparante prijsstelling. De klant weet precies wat hij per onderdeel betaalt. Waarom zijn wij zo goedkoop? Wij kopen slim in bij de grootste keukenfabrikant in Duitsland. Dankzij onze jarenlange ervaring met de inkoop van complete keukens weten wij precies waar we op moeten letten om de beste prijs te kunnen bieden.”

OFFERTE Een offerte aanvragen voor een nieuwe keuken kan na bezoek aan de showroom aan de Richelleweg, die te vinden is op de eerste verdieping bij Roobool. ,,Maar online een offerte aanvragen kan ook heel eenvoudig”, legt Frank uit. ,,Vul je wensen in via onze offerte-tool die te vinden is op onze website. Een paar dagen later ontvang je een gespecificeerde keukenofferte inclusief 3D-ontwerp.”

TROTS Melvin en Rachél zijn trots op hun aanwinst. ,,Wij hebben een keuken met alle comfort waar we voorlopig mee vooruit kunnen”, vertelt Melvin. ,,We zijn bovendien veel minder geld kwijt dan we voor deze keuken hadden gereserveerd. Zo houden we een appeltje voor de dorst over en dat kunnen we in deze tijd goed gebruiken.”

Aangeboden door Keukendepot

Keukendepot is te vinden aan de Richelleweg 1 in Soesterberg.
Met de Apparatenset Comfort is de keuken van alle apparatuur voorzien.
advertentie
advertentie