De jongste jeugd van SO Soest is er blij mee
De jongste jeugd van SO Soest is er blij mee Peter Beijer

Uitreiking lokale KNVB-certificering voor jeugdopleiding SO Soest

4 juni 2020 om 23:15 Voetbal Deel je nieuws

[SOEST Deze week ontving SO Soest uit handen van van KNVB-vertegenwoordiger Hans Buitenhuis het lokale certificaat jeugdopleiding. De kwalificatie behoort bij de toekenning van de lokale status in het kader van het kwaliteit- en performanceprogramma.

Ries de Jong vertelt over de certificering: ,,Een bevestiging van de prima jeugdopleiding van onze vereniging. Het feit dat SO Soest ook als RAC-club samenwerkt met FC Utrecht onderstreept de kwaliteit van onze jeugdopleiding.

Projectleider John Hoebe legt uit hoe het proces is verlopen: ,,In een onafhankelijke audit, uitgevoerd door NMC Bright, is vastgesteld dat de jeugdopleiding van SO Soest voldoet aan de eisen die daar door de KNVB aan worden gesteld op een lokaal niveau."

Jeugdvoorzitter Leo Rauch ziet de toekomst van zijn vereniging zonnig tegemoet: ,,SO Soest is trots op deze mooie erkenning voor de kwaliteit van haar jeugdopleiding. Het houdt in, dat de selectieteams van onze vereniging op een goed niveau spelen, de trainers over het juiste opleidingsniveau beschikken en dat de organisatie rondom het technisch kader op orde is. SO Soest spant zich ook nog sterk in, om continue verbeteringen aan te brengen. Dit draagt bij tot voortdurende verbetering van onze organisatie."

John Hoebe, Leo Rauch, Hans Buitenhuis (KNVB) en Ries de Jong bij de uitreiking van het certificaat
advertentie
advertentie