Afbeelding
Moederdag

De leukste Moederdag cadeaus van 2020!

19 juni 2020 om 08:40 Partnercontent

Moederdag komt eraan! Zoek jij iets speciaals voor je lieve moeder? Wil je het dit jaar anders aanpakken en kiezen voor een origineel cadeau om je moeder te laten stralen? Lees hieronder de leukste cadeaus van 2020 voor je moeder.

Foto’s en video’s

Houd je moeder van foto’s maken? Tegenwoordig zijn de polaroids en wegwerpcamera’s weer helemaal in. De komende tijd zullen we ook veel blijven zien van dit soort vintage look foto’s. In plaats van een wegwerpcamera kun je ook kiezen voor een duurder variant waarbij je alleen de filmrol iedere keer opnieuw moet kopen. Laat iedereen uit het gezin een foto maken, print de foto uit en schrijf in een fotoboek iets liefs over je moeder. Zo verras je haar met verschillende cadeaus.

Ook kun je een videocompilatie maken van allerlei leuke moment die je samen hebt gehad. Je kunt later in de video ook door vrienden en familie iets liefs laten inspreken. Cadeaus van 2020 gaan allemaal om het persoonlijk maken.

Sieraden

Ga je liever voor een veilige keuze? Kies dan voor een mooi sieraad. Denk bijvoorbeeld aan een Cluse horloge of mooie armband. Tegenwoordig heb je enorm veel aanbod en hierdoor kun je een prachtige dameshorloge makkelijk vinden onder de honderd euro. Hoe een sieraad persoonlijk maken? Laat in het sieraad iets graveren of koop een matching sieraad voor jezelf.

Actie

Heb je een sportieve moeder die wel van een beetje actie houdt? Ga samen iets vets doen! Je kunt er voor kiezen dit alleen met je moeder te doen of met het hele gezin. Je kunt dit inplannen voor op vakantie, maar je kunt ook genoeg toffe activiteiten beleven in Nederland. Denk aan parachutespringen of paragliden. Heeft één van jullie hoogtevrees? Dan kun je ook een racedag inplannen. Dit soort cadeaus zijn vaak een stuk duurder, maar je kunt het budget delen met je vader en broertjes en/of zusjes.

Weekend weg

Als je denkt aan cadeautips voor vrouwen zijn er veel opties, eigenlijk te veel waardoor een keuze maken moeilijker wordt. Een heel persoonlijk cadeau is samen met je moeder een weekendje weg. Je doet een prachtige ervaring op en je hebt herinneringen voor het leven. Online kun je veel deals vinden en kun je voor vijftig euro al naar Londen of Parijs. Heeft één van jullie vliegangst? Dan kun je met de trein ook naar de mooiste bestemmingen in Europa.

Veel plezier met het geven van je mooie cadeau!

advertentie
advertentie