Afbeelding
Giga Meubel

Dé lifestyle woonwinkel in Soest

19 juni 2020 om 08:37 Partnercontent

Giga Meubel is een begrip als het aankomt op meubels met een eigen design tegen een betaalbare prijs. ‘Don’t be afraid of being different, be afraid of being the same as everyone else.’ Dit is het uitgangspunt waar we in 2012 mee zijn gestart en waar we tot op de dag van vandaag nog steeds naar handelen.

Wij bieden een verzameling aan bohemian, retro, lifestyle, urban chic, maar vooral industriële (en vaak zelfontworpen!) meubels en accessoires die net even anders zijn. Bij ons vind je geen standaard ingerichte ruimtes, maar een verscheidenheid aan hoekjes met een mix van stijlen voor ieder budget. De plek waar je graag komt om een flinke dosis inspiratie op te doen.

Industrieel en meer
Wij zijn al een aantal jaar marktleider op het gebied van industriële meubels. Deze woonstijl geeft jouw woonkamer een stoere, robuuste en eigentijdse sfeer. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Giga Meubel in het assortiment. Van metalen kasten, tafels met houten bladen, leren stoelen en velvet fauteuils tot aan diverse woonaccessoires. Onze kasten bestaan uit één geheel en zijn daarom geen bouwpakket. Zo kun je gemakkelijk en snel genieten van je meubels.

Online en in de winkel
Naast de online webshop hebben wij een winkel in Soest en in Wommelgem, gelegen in de buurt van Antwerpen. Beide winkels zijn gemakkelijk te bereiken én je kunt er gratis parkeren. Iedere dag werken onze interieurstylisten aan een mooiere winkel. Op verschillende plekken in de winkel laat ons Giga Meubel team je de tofste items uit de collectie zien en daar is ruimte genoeg voor. In Soest bieden we maar liefst 1200m2 aan woonplezier.

Kom je inspiratie opdoen?
Kom gezellig langs om inspiratie op te doen of advies te krijgen over jouw interieurvraagstuk. De winkel is geopend van maandag t/m zaterdag en elke laatste zondag van de maand is er koopzondag. Onze interieurspecialisten staan voor je klaar om je te helpen. Ook houden we je graag op de hoogte van alle woontrends, nieuwste collectie en kortingen via Facebook en Instagram. We zien je graag snel bij Giga Meubel!

advertentie
advertentie