Afbeelding
Bloemen en planten

Gefeliciteerd-bloemen voor een extra feestelijk gevoel

19 juni 2020 om 08:36 Partnercontent

Iemand feliciteren is altijd een feestelijk gebeuren! Gefeliciteerd zeggen maak je nóg feestelijker door een bos bloemen te (laten) bezorgen. Stop dus met nadenken over een geschikt cadeau voor een verjaardag of voor het behalen van een mijlpaal. Het beste cadeau is aandacht en ook met een bos bloemen en een persoonlijke boodschap op het bijgevoegde kaartje, kun je laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Niets overtreft een persoonlijke felicitatie
Niets overtreft een persoonlijke felicitatie. Ondanks dat je het boeket niet zelf bezorgd, is een bos bloemen wel heel persoonlijk! Denk maar aan het afstemmen van kleuren op de persoon, interieur van de ontvanger of de gelegenheid. De meeste bloemisten hebben ook kleine kaartjes te koop die bij het boeket in gestopt worden. Op dat kaartje kun je vaak je naam kwijt of een kleine boodschap, voorbeelden zijn:

Gefeliciteerd met je verjaardag;Geniet van je nieuwe woning;Gefeliciteerd met je diploma, hard work pays off!

Een kort berichtje is altijd voldoende, een bos bloemen én een persoonlijke boodschap laat de ontvanger sowieso glimlachen, missie geslaagd! Maak de bos bloemen dus zo persoonlijk mogelijk, het gaat om het gebaar.

Bestel het juiste boeket voor de felicitatie
Eenvoudig bloemen bestellen voor je felicitatie, dat doe je vaak online. Er zijn tegenwoordig veel online bloemisten, ook regionale bloemisten hebben vaak een site. Bij bijvoorbeeld Regiobloemist heb je in een paar stappen de juiste bloemen voor jouw felicitatie. Vervolgens is het een kwestie van je eigen gegevens invoeren, de gegevens van de ontvanger en betalen via iDEAL. De bestelling wordt dan doorgegeven aan de bloemist in de regio van de ontvanger. De regionale bloemist zorgt dat het boeket samengesteld wordt en klaargemaakt voor verzending. De bezorger doet er alles aan om het boeket persoonlijk af te geven, wel zo leuk bij een felicitatie! Mocht het niet lukken om de bloemen persoonlijk te bezorgen door afwezigheid van de ontvanger, kan het zijn dat de bloemen bij de buren bezorgd worden. Regiobloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten samen. Wil je meer weten over bloemen bestellen via Regiobloemist? Kijk dan snel op de website van Regiobloemist om gefeliciteerd te zeggen!

advertentie
advertentie