Afbeelding
Pixabay

Openluchttheater Cabrio in Soest organiseert intieme concerten

2 juni 2020 om 11:40 Podiumkunsten

SOEST Openluchttheater Cabrio in Soest heeft vanwege de coronacrisis alle concerten die voor 1 september gepland stonden verplaatst of geannuleerd. Maar om toch nog wat optredens te faciliteren, gaat het theater een programma opstellen met een serie intieme optredens voor honderd bezoekers. 

Het worden semi-unplugged-concerten en andere optredens waarbij de artiest en het publiek, natuurlijk binnen de anderhalvemeterrichtlijnen, dichter bij elkaar zijn dan ooit. Cabrio stelt hierbij het theater gratis ter beschikking, inclusief alle faciliteiten. De gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de artiesten, aldus het theater.

ONTROEREN ,,We missen een bezet podium en publiek op de tribune. We willen cultuur stimuleren en mensen amuseren en ontroeren met de kracht van muziek en theater. In deze tijd is dat misschien wel belangrijker dan ooit. Ook als we daar wat geld op moeten toeleggen. Dat halen we dan in betere tijden wel weer in", schrijft Cabrio in een persbericht. 

JULI De definitieve programmering wordt binnenkort bekendgemaakt. Op woensdag 1 juli zal het eerste concert plaatsvinden. Daarna zal in de eerste drie weekenden van die maand het podium ook beschikbaar gesteld worden. 

VERKOOP Als de kaartverkoop begint, kunnen gedurende de eerste twee dagen alleen partners, vrienden en vrijwilligers van het theater maximaal twee kaartjes kopen. Daarna gaat de vrije verkoop van start. Meer informatie is binnenkort te vinden op de website van Cabrio.

SCHOOLMUSICAL Cabrio maakte daarnaast in mei bekend dat basisscholen de mogelijkheid krijgen om hun eindmusical op te voeren in het theater. ,,De reacties van de scholen op dit initiatief waren overweldigend", aldus Cabrio. ,,Inmiddels hebben al dertien scholen uit Soest en Soesterberg zich aangemeld."

advertentie
advertentie