Herstellen na Corona

25 mei 2020 om 16:36 Corona Deel je nieuws

Hoe herstel je het beste van Corona? Ook in Soest zijn diverse mensen besmet of besmet geweest met het COVID-19 virus. Voor een deel van deze patiënten geldt dat het herstel een langdurige en lastige zaak is. Veel zorgverleners, aangesloten bij stichting ELZIS (Eerste Lijns Zorg In Soest) vertellen dat hun patiënten last hebben van extreme vermoeidheid. Het lukt nauwelijks om weer spiermassa op te bouwen, de eetlust is slecht, et cetera. 

 

Om het herstel te bevorderen is een gecombineerde aanpak door diëtist, fysiotherapeut en thuiszorg de beste aanpak. Deze aanpak wordt gesteund door de Soester huisartsen en het Meander ziekenhuis. Het ziekenhuis verwijst patiënten naar een van de drie specifieke fysiotherapiepraktijken in Soest, die deze gecombineerde aanpak aanbieden. Ook andere fysiotherapiepraktijken zijn bekend met deze aanpak. 

 

Praat erover met uw huisarts en laat u helpen om snel weer op de been te komen. “Alleen samen krijgen we corona onder controle”. Stichting ELZIS voegt daar aan toe: u herstelt het beste samen met een team van deskundige zorgverleners.

 

Denkt u al langer na over een gezondere leefstijl? Doe het nu! Ook hiervoor werken de zorgverleners in Soest samen om u helpen dit waar te maken.

 

Voor meer informatie: bel uw huisarts.

advertentie
advertentie