Bewegingsreeksen tijdens Mind-Walk
Bewegingsreeksen tijdens Mind-Walk Ria Voerman

Yogastudio Soest geeft lessen in duinen en op het gras

23 mei 2020 om 15:52 Overig Deel je nieuws

Leerlingen van Yogastudio Soest zijn blij dat ze weer bij elkaar kunnen komen voor hun wekelijkse yogales.
Sinds half maart hebben ze online les kunnen volgen, maar het blijkt dat echt bij elkaar zijn en samen yoga beoefenen wel heel waardevol is. Afgelopen week waren er dus veel blije gezichten, waarbij op afstand leerlingen elkaar enthousiast begroetten.

Yoga docente en eigenares Ria Voerman heeft afgelopen week meerdere yogalessen gegeven in de Soesterduinen en op het gras voor de yogastudio. Ook de les wandelen en yoga was een succes. Ria vertelt "Het was zo bijzonder om iedereen weer in het echt te zien. Sommige leerlingen hadden wel online les gevolgd, voor anderen was dat geen optie. Dus hoe fijn is het dan dat we buiten weer samen mogen komen. En omdat het soms wat kouder kan zijn in de ochtend, is het ook heel fijn om mind-walk technieken te gebruiken zodat iedereen bewegend toch tot rust kan komen'.

Afgelopen week is zo goed bevallen, dat komende week er een gevarieerd rooster is opgesteld met zowel online lessen als lessen in de Soesterduinen en op een particulier grasveld aan de rand van Soest. Zo kan iedereen meedoen aan een les die bij hem of haar past, ook de leerlingen die aanpassingen nodig hebben vanwege bepaalde klachten.
Alle vier docenten van Yogastudio Soest geven dan weer les: Ria, Diederick en Onno geven online les en Ria en Marleen verzorgen de buiten lessen.

Nieuw is Mind-Walk. Ria heeft de training hiervoor afgerond en kan daarom op een verantwoorde manier mensen meenemen naar buiten voor een combinatie van ontspannen wandelen, bewegingsreeksen uit bijvoorbeeld yoga en mindfulness oefeningen en ontspanningen. Elke Mind-Walk is gebaseerd op een thema en is wekelijks op maandagochtend. 

Kinderyoga gaat ook naar buiten als het weer het toelaat. De kinderen hebben al die weken online les gehad en dat ging ook heel erg goed. Ria "bij de eerste testles kinderyoga  online bleek wel dat de jongste kinderen graag aan de knopjes zitten. Dat is opgelost door de jongste groep een ouder&kind les te maken, zolang dit online is. Groot voordeel is dat je dan meteen duo oefeningen kunt doen en ook bijvoorbeeld masseren. Iets wat in de werkelijke yogales in de studio ook steeds terugkomt."  

Wilt u ook meedoen aan de yogalessen bij Ria of haar collega's? Kijk dan op www.yogastudiosoest.nl voor het complete rooster, maar u kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Ria op 06 - 202 333 54 of via ria@yogastudiosoest.nl.

Yogadocente en Mind-Walk trainer Ria Voerman
Ontspanning tijdens yoga in de duinen van Yogastudio Soest
advertentie
advertentie