Alternatief inloopcafé Paleis Soestdijk op 30 april

22 april 2020 om 11:45 Activiteiten

BAARN/SOEST De tweede editie van 'Inloopcafé Paleis Soestdijk' vindt plaats op donderdag 30 april, van 18.00 toto 20.00 uur. Het inloopcafé is een initiatief van de eigenaren van Paleis Soestdijk om op laagdrempelige wijze met geïnteresseerden in gesprek te gaan over vragen, suggesties en zorgen omtrent de plannen voor Paleis Soestdijk.

Medewerkers van Paleis Soestdijk gaan tijdens het inloopcafé in gesprek met omwonenden, ondernemers en overige geïnteresseerden. Vanwege corona is besloten er op 30 april een telefonisch spreekuur van te maken. Vragen en suggesties kunnen, o.v.v. 'Inloopcafé Paleis Soestdijk' vóór 29 april gemaild worden naar info@paleissoestdijk.nl. De inzenders worden op 30 april tussen 18.00 en 20.00 uur worden gebeld om over dat specifieke onderwerp in gesprek te gaan. Voor meer algemene informatie over de plannen voor Paleis Soestdijk en de antwoorden op veel gestelde vragen zie www.paleis soestdijk.nl.

FOTO'S In deze bijzondere periode, waarin de viering van Koningsdag en 75 jaar Bevrijding is komen te vervallen, is team Paleis Soestdijk een foto actie gestart. De paleisorganisatie roept lezers op om een foto van hun mooiste herinnering aan Paleis Soestdijk met hen te delen. Dit kan een herinnering zijn van 30 jaar geleden maar kan ook vorig jaar hebben plaatsgevonden, bijvoorbeeld tijdens een diner van de Maaltuin of het Concours d'Elegance dat op het landgoed plaatsvond. Via de sociale media van Paleis Soestdijk zullen deze foto's worden gedeeld en de leukste foto's en verhalen worden misschien gepubliceerd in de lokale kranten. Uw foto en herinnering daarbij kunt u liefst vóór 30 april mailen naar info@paleissoestdijk.nl, onder vermelding van 'Herinnering Paleis Soestdijk'.

OMROEP MAX Op maandag 27 april wordt er op tv veel aandacht besteed aan Paleis Soestdijk. Op NPO 1, om 16.40 uur in het programma Max Ouderenjournaal een bijzondere rondleiding op het landgoed van Paleis Soestdijk door Paul Rem, conservator van Paleis Het Loo. Hij kent het paleis als geen ander en kan geweldig vertellen over de geschiedenis en de verhalen van Paleis Soestdijk. In het programma Tijd voor Max, is Maya Meijer-Bergmans, eigenaar van Paleis Soestdijk te gast. Zij vertelt over de herbestemming van Paleis Soestdijk, ook op NPO1 om 17.10 uur.

advertentie
advertentie