Prijswinnaar Marco Veenema: ,,Uit eten is er even niet bij, voor het feestje thuis hebben wij prima producten.
Prijswinnaar Marco Veenema: ,,Uit eten is er even niet bij, voor het feestje thuis hebben wij prima producten." Peter Beijer

Waardering voor slager Veenema

22 april 2020 om 12:00 Advertorial_2

SOEST Voor de ingang van Uw Slager Marco Veenema in winkelcentrum Tamboerijn staan een pompje en twee flessen handgel. De voorzorgsmaatregelen zijn streng in een winkel waar hygiëne belangrijk is. Maar desondanks zegeviert de gastvrijheid in de slagerij waar oorkondes en bekers herinneren aan de jongste prijzenregen die Uw Slager Marco Veenema mocht vieren.

Peter Beijer

In tijden van 'social distancing' is winkelen een uitje. Dus ondanks het feit dat er maar maximaal drie klanten binnen in de winkel mogen krijgt iedereen aandacht en is er tijd voor een praatje en deskundig advies. ,,We merken dat mensen nu iets extra's kopen", vertelt de ambachtelijke slager. ,,Uit eten is er even niet bij, dus de mensen moeten hun feestje thuis vieren. Daar hebben wij prima producten voor. Met diverse specialiteiten en verse maaltijden kan je thuis op een heerlijke manier 'uit eten' gaan."

LIVAR Uw Slager Marco Veenema werkt met eerlijk vlees. Hij legt uit wat hiermee bedoeld wordt: ,,Vlees dat afkomstig is van dieren die langer hebben geleefd en niet volgestopt zijn met antibiotica. Onze producten zijn streekgebonden. Zo verkopen wij varkensvlees van Livar en rundvlees van Vit's. Livar is afkomstig van het Limburgs kloostervarken en Vit's is rundvlees uit Twente. Ambachtelijk, eerlijk en lekker vlees!"

IN DE PRIJZEN Dat het vlees van Livar in de smaak valt bewijst de prijs die Veenema onlangs heeft gewonnen. De Nederlandse afdeling van Confrérie des Chevaliers, een internationale slagersvakorganisatie, was unaniem in de beoordeling van het gebraden Livar-gehakt van de Soester slager. ,,Wij kregen het maximaal aantal punten. Die maximale vijftig punten kregen wij ook voor de Moinkballs (een Amerikaanse lekkernij met gehakt en spek) en onze filet americain. Daarnaast kregen wij een oorkonde voor onze assortiment met de toevoeging dat wij sublieme producten bereiden en verkopen."

WINNAAR GRILLWORSTTEST ,,Daarnaast zijn wij nationaal winnaar geworden van de Internationale Grillworsttest 2020 van Confrérie des Chevaliers. Daar ben ik echt trots op. Volgens de jury maak ik de lekkerste grillworst van Nederland. Een lekker gekruide worst in de variatie naturel of met kaas. Landskampioen met mijn grillworst! Koop en proef hem zou ik zeggen."

VERSE MAALTIJDEN De Moinkballen zijn maar een klein deel van de keuze aan verse producten. Met Meat&Meals verkoopt de slager op de Tamboerijn 17 ook verse kant- en klaar maaltijden in verschillende porties, van verschillende keukens en tegen een betaalbare prijs. ,,Wij bereiden dagelijks deze verse maaltijden. De keuze is uit een portie van 400, 500 of 700 gram en uit de Hollandse, Oosterse, Italiaanse of Wereldse keuken. Wij hebben verschillende mogelijkheden en elke maand is er een ander menu."

BEZORGEN VANUIT WEBSHOP In deze tijden van afstand houden blijven sommige mensen liever thuis. Daarom heeft Veenema een bezorgservice in het leven geroepen. ,,Onze producten en maaltijden zijn via onze website https://veenema.uw-slager.nl/ te kiezen en te bestellen. Wij bezorgen vervolgens aan huis. Betalen kan per pin of vooraf met een betaalverzoek ook wel bekend als 'tikkie'. Zo kan iedereen in Soest van onze heerlijke producten genieten."

Uw Slager Marco Veenema, Tamboerijn 17, info@veenema.uw-slager.nl, https://veenema.uw-slager.nl/, tel. 035-6022464.

advertentie
advertentie