Afbeelding
Coronavirus

Acht personen in Soest overleden aan coronavirus

18 april 2020 om 15:03 Corona Coronavirus

SOEST Het aantal sterfgevallen ten gevolge van het coronavirus in de gemeente Soest is toegenomen. Sinds de update op donderdagmiddag is er één patiënt overleden aan het virus. Daarmee staat het totaal aantal overleden als gevolg van het virus in de gemeente nu op acht. Er zijn geen nieuwe ziekenhuisopnamen gemeld. Het totaal aantal geregistreerde besmettingen in de gemeente staat nog steeds op 20.

Landelijk zijn er vandaag 129 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) gemeld. Er zijn 142 extra personen als overleden gemeld. Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Tot nu toe zijn er 31.589 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. In Nederland zijn in totaal nu 3601 mensen overleden aan het coronavirus. Het aantal coronapatiënten dat in het ziekenhuis is opgenomen (geweest) staat nu op 9594. 

advertentie
advertentie