Afbeelding
Eempers

All You Need is Love bij Nationaal Militair Museum

2 april 2020 om 14:51 Overig

SOESTERBERG Ook het Nationaal Militair Museum is gesloten, maar woensdagmiddag was daar toch enige activiteit door televisieopnamen. Robert ten Brink nam er een aflevering op van All You Need is Love, één van de vier extra afleveringen waartoe RTL 4 heeft besloten 'omdat het juist in deze tijd van coronacrisis goed is om zoveel mogelijk liefde te delen.

Jan van Steendelaar

Vanwege het coronavirus was er geen publiek aanwezig bij de opname, waarvoor vier gezinnen waren eerder door presentator Ten Brink 'overvallen' met de mededeling dat zij meegenomen zouden worden zonder dat ze wisten wat er zou gaan gebeuren. Ze kwamen in een touringcar het museumterrein op. Daar werden ze voor een groot LED-scherm neergezet en werden er vier filmpjes geprojecteerd uit verzorgingstehuizen waar familie is opgenomen die nu niet bezocht kan worden en een boodschap had voor de familie die bij het museum stond.

Uiteraard was dat een grote verrassing voor hen en zij reageerden er geëmotioneerd op. ,,Het was echt feel good-tv waar we graag aan meegewerkt hebben", aldus Carla Marcus van de afdeling communicatie van het museum.

De vier extra afleveringen van een uur van All You Need is Love zijn vanaf zaterdag 11 april elke zaterdag op 21:30 uur te zien op RTL 4. Het programma is erg populair en scoort op zaterdag steevast in de top tien van best bekeken televisieprogramma's. De aflevering van zaterdag 28 maart bijvoorbeeld trok bijna 1,4 miljoen kijkers.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie