De paarden van manege Nieuw Eldorado moeten natuurlijk gewoon verzorgd blijven worden.
De paarden van manege Nieuw Eldorado moeten natuurlijk gewoon verzorgd blijven worden. Eigen foto

Ludieke crowdfunding voor manege Nieuwe Eldorado

23 maart 2020 om 11:24 Maatschappelijk

SOEST Ook manege Nieuw Eldorado in Soest heeft haar deuren moeten sluiten door de coronacrisis. De kantine is gesloten en alle groepslessen zijn afgelast. Dat betekent veel minder inkomsten voor het bedrijf, terwijl de kosten voor de verzorging van de paarden en pony's hetzelfde blijven.

De manege roept daarom de steun in van haar klanten. Zij kunnen via de website hooi, brok of stro voor hun favoriete paard of pony sponsoren. De actie is vrijdag gestart en de reacties zijn enorm positief. ,,We willen ook in deze periode zonder concessies voor de paarden en pony's blijven zorgen. Dat kost veel geld. Eén van onze klanten kwam daarom met het idee om deze actie te starten en toen zijn we aan de slag gegaan. De steun en support die we – of eigenlijk de paarden en pony's - krijgen is echt ongelofelijk. Het maakt me heel trots en blij dat iedereen wil helpen. En we hebben nog wel even te gaan, dus alle hulp blijft meer dan welkom", aldus manege-eigenaresse Irene Snoek.

Alle hulp is welkom om de manege in Soest draaiende te houden. Voor 5,00 euro kunnen mensen een dag hooi, brok of een schone stal sponsoren. Voor 2,50 euro verwennen ze een paard of pony met een appel en voor 95,00 euro schenken ze hoefijzers. Meer informatie op: www.nieuweldorado.nl.

advertentie
advertentie