Lesley van Renswouw: ,,Wat ik belangrijk vind is dat de klant de aandacht krijgt die hij of zij verdient.
Lesley van Renswouw: ,,Wat ik belangrijk vind is dat de klant de aandacht krijgt die hij of zij verdient." Peter Beijer

Kapsalon Hair by Les aan P.C. Hooftlaan

11 maart 2020 om 12:00 Advertorial_1

SOEST Het adres belooft al heel wat. Een kapsalon aan de 'P.C. Hooft'. De locatie is echter niet in de peperdure Amsterdamse straat, maar in de gemoedelijke Soester variant. Hair by Les van Lesley van Renswouw heeft sinds kort de deuren geopend. De kapsalon is voor dames, heren en kinderen.

Peter Beijer

Twee stoelen en een stoel waar het haar gewassen kan worden. Het is de 'standaard opstelling' van de efficiënt ingerichte kapsalon van Lesley van Renswouw. Wat overheerst is de rust. De sfeer is intiem, kleinschalig. Naar de kapper gaan is een moment voor je zelf, stelt Lesley. ,,Bij Hair by Les laat je niet alleen je haar knippen en in model brengen maar kom je ook voor ontspanning. In alle rust en privacy zorg ik ervoor dat je haar in model komt. Ik knip dames, heren en kinderen en dat doe ik voor een scherpe prijs."

LUISTEREN Lesley startte dit jaar met haar kapsalon aan huis aan de P.C. Hooftlaan 2 in Soest-Zuid. De kapster heeft de afgelopen dertien jaar veel ervaring opgedaan, onder meer bij Hizi Hair. ,,Het was tijd om op eigen benen te staan", vertelt Lesley. ,,Ik durf te stellen dat ik kwaliteit lever en dat wil ik doen in deze, net opgeleverde, professionele omgeving. Het is niet alleen knippen maar ook adviseren. Luisteren naar de wens van de klant en desgewenst adviseren over haarkleuren, balayage, highlights en/of lowlights. Het is advies op maat voor een totaalkleurbehandeling en uitgroeibehandeling.

INTERACTIE Ondanks de rustige sfeer in de kapsalon is er alle gelegenheid tot interactie. Maar ook dat is niet een vanzelfsprekende definitie, zegt ze. ,,Sommige mensen hebben geen behoefte aan een gesprek. Anderen vertellen mooie verhalen over hun vakantie, hun werk of gezin. Allemaal prima. De klant is koning. Wat ik belangrijk vind is dat de klant de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Een gastvrije ontvangst met koffie, thee en tijdschriften en na de knip-, kleur- of andere kappersdienst tevreden de deur uitgaan. Dat is mijn streven."

Hair by Les werkt met producten van Finnley's en is open op de maandag, woensdag en vrijdag. Op de maandag en woensdag is er bovendien een avondopenstelling.

CONTACT Hair by Les, P.C. Hooftlaan 2, https://www.hairbyles.nl/, info.hairbyles@gmail.com, tel. 06 52076239.

advertentie
advertentie