Frank Bruijnis en Arjan Hoeffnagel tekenen onder toeziend oog van de bestuursleden Peter van Loon, Ron van der Plaats en Michiel Heijmans.
Frank Bruijnis en Arjan Hoeffnagel tekenen onder toeziend oog van de bestuursleden Peter van Loon, Ron van der Plaats en Michiel Heijmans. Peter Beijer

Frank Bruijnis tekent bij SO Soest

8 maart 2020 om 22:17 Voetbal Deel je nieuws

Arjan Hoeffnagel blijft assistent

SOEST - De hoofdtrainer van SO Soest voor het seizoen 2020/2021 Frank Bruijnis, wordt het komende seizoen geassisteerd door Arjan Hoeffnagel. De huidige assistent van René van der Kooij tekende afgelopen zondag voor minimaal één seizoen bij. Frank Bruijnis tekende op hetzelfde moment eveneens zijn contract. 

Bruijnis en Hoeffnagel hebben in het verleden samengewerkt bij Hercules. De twee kennen elkaar goed en kijken uit naar hun samenwerking bij SO Soest. Frank Bruijnis (29) heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd de nodige ervaring in het trainersvak. Bij Saestum, Hercules en Victoria was hij trainer van diverse jeugdelftallen. Daarnaast heeft Bruijnis, momenteel bezig om het diploma Oefenmeester UEFA-A te behalen, de technische leiding gehad over het tweede zondagelftal en het eerste zaterdagelftal van Hercules.

Arjan Hoeffnagel (53) is een ervaren trainer met diverse functies in het voetbal. Hij is momenteel, tot ieders tevredenheid, bezig met zijn eerste seizoen bij SO Soest. Dat avontuur krijgt dus een vervolg. 

 

Het shirt waarin komend seizoen de resultaten behaald moeten worden
Met tc-voorzitter Peter van Loon in de vertrouwde dugout.
advertentie
advertentie