Afbeelding
Oranje Vrijmarkt 2020

Verkoop grondplaatsen en marktkramen Oranje Vrijmarkt gestart

24 februari 2020 om 07:35 Evenementen

SOEST De Oranje Vrijmarkt op de Engh in Soest is een jaarlijks terugkerend fenomeen op koningsdag. Ook in 2020 zullen op de meer dan vijfhonderd verkoopplekjes veel spulletjes van eigenaar wisselen. Afhankelijk van het weer schuimen tussen de 10.000 en 20.000 mensen de markt af. Vier scoutinggroepen in Soest organiseren gezamenlijk deze gezellige en grote rommelmarkt.

Om een verkoopplek te huren kunnen geïnteresseerden vanaf 24 februari vanaf 20.00 uur een plekje uitkiezen, boeken en betalen op de website www.vrijmarkt-soest.nl. Daar is ook veel informatie te vinden. Deelnemers kunnen een grondplek of een marktkraam huren.

De verkoop tijdens de vrijmarkt start om 9.00 uur 's en sluit om 15.00 's middags. Aan de rand van het horecaplein is een klein podium waar lokale talenten gedurende de vrijmarkt hun kunsten mogen vertonen en met de pet geld kunnen ophalen (inschrijven via de website). Door de scouts zal voor de kinderen een groot spelletjesplein gebouwd worden. Hier kunnen zij tegen een kleine vergoeding diverse spelletjes spelen. Nieuw dit jaar is PVO's muzikale show die om 13.00 uur op het terrein bij het spelletjesplein te horen en te zien zal zijn.

De vier Soester Scoutinggroepen die de vrijmarkt samen organiseren zijn De Hopman Masselman Groep (jongens); De Fakkeldraagsters (meisjes), De Don Boscogroep (gemengd), en de Paltz en Eemgeuzen (Waterscouts). Nieuwtjes rond de Oranje Vrijmarkt Soest komen voorbij op de facebookpagina Oranje Vrijmarkt Koningsdag Soest.

advertentie
advertentie