Een gesprek op de Banenmarkt van vorig jaar.
Een gesprek op de Banenmarkt van vorig jaar. WSP

Speeddaten op Banenmarkt bij Eurotape op 2 maart

27 februari 2020 om 12:00 Maatschappelijk

SOEST Mensen die op zoek zijn naar (ander) werk kunnen op maandag 2 maart wellicht hun slag slaan. Dan is er een regionale Banenmarkt bij Eurotape aan de Oostergracht 2. Die wordt georganiseerd door het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort de Gemeente Soest en Uitvoeringsorganisatie BBS.

Na de opening door wethouder Liesa van Aalst, om 9.30 uur, kunnen bezoekers tot 12.00 uur in gesprek met werkgevers over openstaande vacatures en werk. Gemeente Soest en Uitvoeringsorganisatie BBS staan zelf ook als werkgever op de banenmarkt om op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers. Net als Eurotape, waar de banenmarkt te gast is, en de Soester werkgevers Thermen Soesterberg en Lyvore. Daarnaast zijn onder andere McDonald's, Havi Logistics, Globen Personeel, Daan BV en Timing aanwezig. Een overzicht van alle werkgevers met vacatures is te vinden op www.wspregioamersfoort.nl/agenda/soest/.

Wethouder van Aalst vindt het belangrijk om een banenmarkt in Soest te houden: ,,In de huidige markt valt het voor bedrijven niet mee om de juiste werknemers te vinden, terwijl ze die wel hard nodig hebben. Een banenmarkt zorgt ervoor dat werkgevers en kandidaten makkelijk contact kunnen maken. Als het klikt is die al lang openstaande vacature eindelijk vervuld of die nieuwe carrièrestap snel gemaakt. Kansen voor iedereen dus!"

AANMELDEN Aanmelden voor de Banenmarkt verdient de voorkeur in verband met een goede verdeling van de groepen. Aanmelden en meer info op www.wspregioamersfoort.nl/agenda/soest/. Toegang is gratis. Eurotape stelt kosteloos ruimte beschikbaar.

advertentie
advertentie