Thierry van Ellen van Slaapspecialist van Ellen, Van Weedestraat 16.
Thierry van Ellen van Slaapspecialist van Ellen, Van Weedestraat 16. Peter Beijer

Van Ellen voor gezonde nachtrust

26 februari 2020 om 12:00 Zakelijk

SOEST Met een uitgebreid en kwalitatief sterk aanbod heeft Slaapspecialist Van Ellen aan de Van Weedestraat 16 meer dan genoeg keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuw bed. De winkel heeft echter meer te bieden dan alleen de bedrand.

Slaapspecialist Van Ellen verkoopt één algemeen artikel en dat is: een kwalitatief uitstekende en gezonde nachtrust. Lekker slapen en uitgerust wakker worden wordt gerealiseerd door meer dan alleen een prima bed.

De zaak aan de Van Weedestraat is meer dan alleen een beddenwinkel: het is een beleving van innovatie, inspiratie én betrouwbare informatie over alles wat met je slaapkamer te maken heeft.

,,Wij onderscheiden ons met onze veelzijdigheid. Daar verrassen we onze klanten mee", vertelt eigenaar Thierry van Ellen. ,,Ons assortiment bestaat uit boxsprings, bedden, matrassen, beddengoed, toppers en bedbodems."

LENGTE Het kopen van een bed of matras is niet een alledaagse bezigheid, weet de ondernemer. Een goed en professioneel advies is daarom belangrijk.

,,Een matras vervangen doe je eens in de acht à tien jaar. De vervanging van een bed, daar kan wel meer tijd overheen gaan. De lengte van een bed en/of matras is bijvoorbeeld belangrijk. Bij een gemiddelde lichaamslengte van rond de 175 cm voldoet een 200 cm lang bed, maar als u langer bent is een 210 cm lang of zelfs 220 cm lang bed fijner. Hou er rekening mee dat u een ongeveer 15 cm langer bed nodig heeft dan uw eigen lengte."

POSTUUR ,,Maar niet alleen de lengte is belangrijk. Het gewicht is belangrijk voor de juiste hardheid van het matras. En het postuur is evident voor de breedte van het bed en het matras. Hoe meer ruimte hoe meer comfort, is mijn stelling. In onze winkel wil ik laten zien, voelen en beleven wat we aanbieden. Bovendien bestaan er de zogenaamde partnermatrassen. Daarbij zijn het uiterlijk en de hoogte aan beide zijdes hetzelfde, maar de binnenkant is aan elke kant verschillend. Als ondanks alle aandacht om tot een juiste keuze te komen het matras toch niet naar wens is, dan bieden de meeste fabrikanten een omruilmogelijkheid."

,,Wij denken met de klant mee", stelt Thierry: ,,We maken inzichtelijk waarom een bepaald bed beter is dan het andere. Onze filosofie is om mensen een heerlijke en gezonde nachtrust te bezorgen. Het meest geschikte bed is lang niet altijd het duurste. In onze slaapwinkel aan de Van Weedestraat 16 hebben wij niet alleen een grote collectie bedden, matrassen, kussen en beddengoed. Wij hebben de expertise in huis om je een perfect slaapadvies te geven. Mensen met rugklachten en pijn in de schouderzones lopen de deur plat bij de fysiotherapeut, terwijl de klachten vaak verholpen kunnen worden met een nieuw matras. Voor de aankoop van een gezonde nachtrust wil je geen slapeloze nachten hebben. Wij adviseren voor de juiste keuze qua bed, matras, beddenbodem, kussen en beddengoed. Kom snel langs en laat u inspireren, zodat u elke ochtend fris en gezond wakker wordt."

advertentie
advertentie