Afbeelding
SKV de Narre Knollen

Inschrijving voor carnavalsoptocht geopend

4 februari 2020 om 07:31 Evenementen

SOEST De inschrijving voor de carnavalsoptocht van SKV de Narre Knollen op zaterdag 20 februari is goepend. Evenals voorgaande jaren is de deelname aan de optocht geheel gratis.

De optocht is opengesteld voor particulieren, verenigingen, scholen en bedrijven die middels deze optocht hun genoegen of ongenoegen met de gemeente of landelijke politiek kenbaar willen maken. Ook is het mogelijk op carnavaleske wijze de vereniging of het bedrijf aan de Soester bevolking te etaleren door middel van de uitmonstering op de praalwagen.

Net als voorgaande jaren kunnen de deelnemers tot aan het moment van vertrek aansluiten bij de stoet. Maar gezien het feit dat de stoet vroegtijdig wordt samengesteld en de jury vroeg geïnstrueerd wordt, zullen inschrijvingen ná 20 februari 20.00 uur tot 22 februari 12.00 uur niet in aanmerking komen voor beoordeling door de jury en vallen derhalve automatisch buiten de prijzen. Ook het opgeven van een voorkeursplaats in de optocht is na donderdagavond niet meer mogelijk.

Voor deelname kan men zich opgeven bij de voorzitter van de jury, Wil Meijer, tel. 035-6012020 (na 19.00 uur). Het reglement van de optocht is hier na te lezen.

advertentie
advertentie