TTV Overhees in positieve flow

3 maart 2018 om 20:56 Sport/sport Deel je nieuws


Handhaven in de 3e klasse, dat was aan het begin van het tafeltennisseizoen de doelstelling van TTV Overhees. Halverwege het seizoen is de voorlopige conclusie dat dat doel met gemak gehaald gaat worden. Op bezoek bij Gispen 5 werd met 2-8 gewonnen, waardoor Overhees de Culemborgers voorbij gaat in de stand en zelfs virtueel koploper is.

Goed, de Soesters hebben een wedstrijd meer gespeeld dan HTTC 3, dat in die inhaalwedstrijd vast meer dan de drie punten haalt die Overhees op hen voor loopt, maar dat maakt het niet minder spectaculair: als promovendus uit de 4e klasse halverwege het seizoen aan kop gaan in de 3e.

Met Mark en Ruben Immerzeel beschikt Overhees over twee toppers die nu samen 20 van hun 24 wedstrijden wonnen, maar ook Gerard de Jong en Stefan Rademaker pikken als debutanten op dit niveau regelmatig een puntje mee. De beide Immerzeels wonnen hun drie enkelpartijen tegen Gispen, al verschilde de manier waarop dat ging wel: Ruben had steeds aan drie games genoeg, Mark had drie keer de maximale vijf games nodig. Tezamen wonnen ze in vier games ook de dubbel. En daarmee was de kous nog niet af, want ook De Jong was weer succesvol: hij wist zeer verrassend Tanya van der Sluis te verslaan, die in de drie onderlinge duels in het verleden steeds de sterkere was. Het is duidelijk: Overhees zit in een positieve flow.

advertentie
advertentie