Van Ellen Slaapspecialist Van Weedestraat 16 info@slaapspecialistvanellen.nl https://slaapspecialistvanellen.nl/
Van Ellen Slaapspecialist Van Weedestraat 16 info@slaapspecialistvanellen.nl https://slaapspecialistvanellen.nl/ Peter Beijer

Slaapspecialist Van Ellen: pak rugpijn aan met nieuw matras

29 januari 2020 om 12:00 Nieuws

SOEST Je ligt in bed, bent al uren aan het draaien, staat op het punt in slaap te vallen en daar is weer die vervelende rugpijn die je al de hele nacht wakker houdt. Heel frustrerend, maar wellicht kun je de pijn met wat kleine veranderingen al snel verminderen.

Als je 's ochtends wakker wordt met meer rugklachten dan toen je ging slapen, dan is het slim om eens kritisch te kijken naar je matras. Meestal is dit niet de directe oorzaak van je rugpijn, maar het kan de klachten wel beïnvloeden. Want waar een goed matras klachten vermindert of voorkomt, kan een slechte ze juist verergeren.

De beddenspeciaalwinkel van Slaapspecialist Van Ellen (https://slaapspecialistvanellen.nl/) aan de Van Weedestraat 16 heeft een oppervlakte van 400 m². Meer dan genoeg ruimte voor het ruime assortiment matrassen en bedbodems. Voor elk budget is er wel wat te vinden en daar is het matras dat je rugpijn kan verlichten zeker bij.

,,Het beste matras is er een die zich weet aan te passen aan het lichaam. Aangezien iedereen een andere lichaamsbouw heeft, andere wensen en misschien lichamelijke klachten, is het onmogelijk om één matras te adviseren waarop iedereen goed ligt."

,,Wij verkopen alles op het gebied van comfortabel slapen", vertelt eigenaar Thierry van Ellen. ,,Wij hebben merken van toonaangevende en Nederlandse fabrikanten zoals Pullman, Mline en Avek. Daarnaast behoren ook kussens en bedtextiel tot het assortiment."

De slaapspecialist vertelt dat bij een nieuw bed drie dingen van belang zijn. Als eerste: het slaapcomfort. Ligt de combinatie van bed en bodem lekker? De functionaliteit: is het bed (elektrisch) verstelbaar en kan de stofzuiger eronder door? Daarnaast speelt het uiterlijk van het bed nog een rol. Van Ellen's ervaring is dat persoonlijke hulp belangrijk is bij zo'n keuze want het gaat om wensen en mogelijk lichamelijke klachten.

Van Ellen laat de verschillen voelen tussen de matrassen. ,,Ik wil laten zien, voelen en beleven wat we aanbieden", zegt hij. Als ondanks alle aandacht om tot een juiste keuze te komen het door zijn winkel verkochte matras toch niet naar wens is, dan bieden de meeste fabrikanten een omruilmogelijkheid.

De beddenspecialist uit Soest vertelt dat er tweepersoonsmatrassen te vinden zijn die voor beide partners geschikt zijn. Bovendien bestaan er de zogenaamde partnermatrassen. Daarbij zijn het uiterlijk en de hoogte aan beide zijdes hetzelfde, maar de binnenkant is aan elke kant verschillend.

SLAAPKWALITEIT 'Hoogwaardig en ambachtelijk slapen', is te lezen op de website van de beddenspeciaalzaak Van Ellen. Dat is niet zomaar een uitspraak. ,,Ik vind het belangrijk dat je goed slaapt op het aangekochte matras. Zonder dat je het weet kun je nog zoveel aan slaapkwaliteit winnen. Kom bij ons langs aan de Van Weedestraat 16. Al is het maar om die vervelende rugpijn aan te pakken."

advertentie
advertentie