De Soester schrijver en publicist Noor van Haaften
De Soester schrijver en publicist Noor van Haaften Noor van Haaften

Lezersavond met Noor van Haaften

17 januari 2020 om 09:32 Evenementen Deel je nieuws

Op woensdag 29 januari is er een lezersavond met Noor van Haaften in boekhandel De Fakkel.  Aan de hand van verschillende boeken die ze geschreven heeft, vertelt onze Soester plaatsgenoot hoe ze tot schrijven is gekomen en welke boodschap zij daarmee wil doorgeven. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en haar boeken te laten signeren.

Noor van Haaften is een bekende en geliefde christelijke auteur, publicist en spreker. Ze is voormalig programmamaker bij de EO, waar ze jarenlang het programma VrouwZijn presenteerde. Daarnaast was ze een van de eerste vaste redacteuren van het vrouwenmagazine Eva. Tegenwoordig spreekt ze op conferenties in binnen- en buitenland, geeft ze Bijbels onderwijs in verschillende landen en schrijft ze boeken over christelijke thema's. Enkele bekende boeken van haar hand zijn ‘Geroepen om vrij te zijn’ (2013), ‘God is mijn helper’ (2015), de verhalenbundel ‘De viaductman’ (2016) en de bijbelstudieboeken ‘Elia’ (2013) en ‘Samuël’ (2016).  Veel van haar boeken zijn in diverse talen vertaald.

De lezersavond zal plaatsvinden in De Fakkel Soest, Soesterbergsestraat 74, en begint om 19.45 uur.       Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie/thee. De toegang is gratis.

advertentie
advertentie